Home Collaborations It is all about the smell

It is all about the smell

12.10.2017 2 comments

A už je tady zase ten den D, na který se vždycky tak moc těším!!!! /A letos dvojnásob./ Letíme do USA, kde máme takový druhý domov. Konkrétně ve WEST PAL BEACH. Myslím ale, že to už všichni víte, stejně jako to, že se tam vracíme dvakrát do roka. Je to příjemné právě v tyto dny, kdy tady má být nevlídno a kdy přicházejí –  alespoň pro mě – tzv. depresivní měsíce.

Uplynulý týden byl strašlivě hektický a vlastně mám pocit, že jsem se ani na minutu nezastavila. Možná na chvíli – u mé rodiny na Moravě. Ale byl to všechno jeden velký fičák.

Domů jsem se  vrátila až ve středu a měla pouze jeden den na to, abych vše nachystala, uklidila, připravila a hlavně nám vyprala naše oblíbené kousky oblečení. A když už jsem u toho praní…. dostala jsem na vyzkoušení novou řadu od Lenor a musím říct, že – bez nadsázky – naprostá paráda. Od narození Kubička nepoužívám nic jiného, než Lenor Sensitiv a voní nám jím celý dům…Miluji vůni čistého prádla a právě tato aviváž je přesně TO ONO!!!! Určitě doporučuji vyzkoušet i novinky jako je  Deep Sea Minerals, Silk Tree Blossom či Shea Butter.

Tak a zpět k naší cestě. Vždycky si říkám, jak si s sebou nebudu skoro nic brát,  kupovat si také nic nepotřebuju…

Takže ve finále narvu kufr už doma a pak při odletu zpět nastává tradiční problém, “kam s tím”????? Letos jsem se fakt držela zuby nehty a zkusila vše omezit na max. No, snad se to povedlo…. Tak na 80% :-):-D.

Jsem v balení celkem zběhlá vzhledem k tomu, že se balím poměrně často. Vlastně skoro každý týden. Takže si v tom připadám už téměř jako profík.

Letos se opravdu moc těším, jak si odpočinu, příjemně zrelaxuji  a budu trávit čas s rodinou. Protože teď to bylo opravdu neobvykle hektické období!!!

Takže teď nám držte palce,  ať zvládneme cestu. Počítali jsme, že kdyby bylo letadlo plné cestujících a každý z nich by věnoval Kubíčkovi 5 minut, tak jsme celkem v pohodě :-). Ale jsem zvědavá, jak zvládneme 10 hodin  hrát divadlo, předvádět všechna zvířátka světa a podobné záležitosti pořád dokola. Protože takové štěstí, aby Kubík spal třeba 5 hodin vkuse, to my mít nebudeme :-). Věk 20měsíců nejspíš na dlouhé cesty opravdu ideální není :-).Ale my to dáme…!

Jak se na to díváte vy?

 

PS.: Nebudu Vám říkat, že se právě teď cítím pod psa a mám pocit, že na mě něco leze. A to já nemocná nebývám…takž na cestu ideál. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WWITH LOVE

 

Elite Bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS