Home BK style Lyra Contest

Lyra Contest

16.9.2015 10 comments

IMG_0100

IMG_0139

Ahojky, právě zasedám k počítači a nevím, jak začít!!! Mám v hlavě takový zmatek a tolik myšlenek, o které bych se s vámi ráda podělila, že se z toho snad zblázním….:-)
A také mám pro vás SOUTĚŽ o zajímavé náušnice s hvězdičkami, které můžete vidět na mém outfitu. Jsou fakt originál !!!

IMG_0113

Přijela jsem po 4 dnech z Říma ( brzy se můžete těšit na fotečky a post ), strávila pouze jeden den doma a hned šup do Brna. Byla jsem totiž pozvána na premiéru muzikálu Děti ráje, kde hraje i moje kamarádka, s níž se znám od miminka. Má hlavní roli – Evu a tak to bylo pro mě velmi emotivní. Byla jsem na ni opravdu moc a moc pyšná. Potkala jsem se zde ze spoustou přátel, takže se to celé zvrtlo na na super premiéro – párty :-). Druhý den jsem jela s mamou a babičkou na Vinobraní do Mikulova. Musím říct, že nechápu, jak to, že jsem na takové akci ještě nebyla! Něco úžasného!!! Všude fůra lidí, ale všichni se krásně rozprostřeli do malebných uliček tohoto kouzelného městečka. Na každém rohu vinotéky, všechny nabízí chloubu Moravy – naše vína. Miluju víno, je to jediný alkohol, který piji a mám ráda ( někdy tedy i šampaňské, to mi také chutná ). Krásné, malebné restaurace a bohatý program. Stihla jsem Hanku Zagorovou a Marka Hrůzu. Vyšlo doslova pohádkové počasí. A abych nezapomněla – na ty klasické naše české pochutiny také zbyl čas. Obdivuji přírodu a vrchy Pálavy – jsou překrásné. Určitě tam příští rok znovu jedu. Kdo by tam zatoužil vyrazit také, doporučuji bookovat už teď. Pokoje bývají beznadějně vyprodané i rok dopředu.

IMG_0083

IMG_0088

IMG_0119

IMG_0109
No a víkend jsem zakončila nedělním obídkem u babičky. A hned potom pro změnu šup do Prahy, kde na mě čekaly pracovní povinnosti. V pondělí jsem stihla nafotit na Vyšehradě tento outfit a pak vyjednat pro vás super slevy a soutěž v Centru Prevence. Dále jsem se musela učit texty. Druhý den – v úterý – jsem měla totiž absolvovat kamerové zkoušky. Byl to pro mě jakýsi den D a doufám, že tento nový projekt vyjde. Jestli jo, tak se už těším, až vám o něm povyprávím. Je to taková moje další challange v životě. Tak uvidíme. Už dost o mně a o mém programu…

IMG_0141

IMG_0128
Pojďte si zasoutěžit o tyto krásné náušnice z e – shopu LYRA, které rozjasní určitě každou ženu :-)

Jak bude soutěž probíhat a co musíte udělat???

– sledujte nás na facebooku ( likes ) 
– sledujte náš Instagram
a odpovězte na otázku : Jaké jste znamení zvěrokruhu a jak byste se definovali ? A které znamení je vám nejbližší ?

VÝSLEDEK SOUTĚŽE VYHLASÍM 23.9 ( NEZAPOMEŇTE NA EMAIL )

Držím všem palečky!!!!

IMG_0112

IMG_0133

IMG_0137
Měla jsem hodně pracovně i společensky nabité dny. I když jsem v jiném stavu a měla bych se víc hlídat, nějak mi to nejde a pořád jsem v jednom kole. Cítím se ale úplně v pohodě, takže nemám důvod ležet s nohama hoře :-). Rozhodla jsem se ale, že od listopadu zvolním tempo a budu víc relaxovat.

IMG_0089

Photo by Mickey Grab

Dress: H&M

Shoes: All Saints

Handbag: Celine

Hat: H&M

Earrings: Lyra

PS: Mějte báječný týden a užívejte posledních krásných dnů. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INPSIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS