Home BK style When WOMEN think

When WOMEN think

31.10.2018 0 comment

Nepatřím k ženám, které si spolu s ostatními ženami neustále stěžují, jak jsou ti muži šílení, přetřásají jejich nemožné chování, litují se, věší hlavu a mnohdy se až trápí a utápí v těchto negativních myšlenkách.

I já mívám sice podobné dny, kdy si postěžuj, ale v poněkud jiném duchu :-)

Vždycky jsem držela hodně s klukama -s muži a myslím, že docela rozumím jejich pohledu na svět a dokážu dost často chápat i jejich chování…..Sice se cítím docela dobře v jejich společnosti, ale zase vím, že jsem žena a tak držím s ženami zuby nehty. Možná si to trochu protiřečí, ale protože mě už moc dobře znáte, určitě si moje pocity dokážete rozšifrovat :-).

Muži jsou na tomto světě nepostradatelní stejně, jako my, ženy. To svým způsobem všechny dávno víme. Ale  občas si musíme tuto skutečnost malinko připomenout a přiznat si, že bez nich by to zkrátka nešlo, nebylo by to ono..

Musíme  také připustit, že za spoustu nepříjemností si můžeme vlastně samy, a že někdy holt jim chodíme samy naproti…O čem mluvím? O tom, proč se třeba vede nich cítíme nešťastné, proč se najednou necítíme těmi pravými, proč se k nám partneři chovají tak, jak se chovají….

Na tento článek mě navedla zaslechnutá myšlenka, že muž v zásadě nedokáže změnit svoje chovaní, že zůstane vždycky svůj….Také si sice myslím, že z 90 % je to pravda, ale zároveň jsem předvědčena, že i na toho  např. největšího lamače srdcí či proutníka /atp./někde na světě čeká ta jedna osudová. Ta, která to jeho srdce zkrotí  a z případného CASANOVI je najednou malej kluk se srdcem na dlani, co by dal té jediné ženě vše, snesl modré z nebe jenom pro ni. Tohle všechno píšu proto, že se v mém okolí momentálně hodně lidí trápí svými vztahy…..Nevím, co je to teď za období, ale kolem mne je teď skoro každý druhý pár v problémech… a nebo už, bohužel, každý zvlášť.

Tento rok mi každopádně přijde trochu zlomový ve všem… a tak to asi i odnášejí i vztahy.

No ale k podstatě věci…… Věřím, že každý má na světě určenou svoji lásku, svoji druhou polovinu…..A to je svatá pravda. A než ji potká, je to jen proplouvání, sbírání zkušeností, učení se z různých jiných vztahů, jak později zapadnout k tomu druhému  – PRAVÉMU!!!! Každý má někde toho svého SOULMATE. Vždycky jsem tvrdila, že za život poznáte pár, tedy max dva lidi, kterým se oddáte celá.  Mám to už za ta léta odpozorované, ověřené,tak asi to bude pravda…..A v horším případě – někomu se nepovede potkat tu pravou lásku ani jednou.

Není to jen o tom, mít někoho rád…..a nějak s ním žít. Tady musí zapadnout tisíce malých kostiček stavebničky, které jsou ve všech směrech navzájem propojené.  Jen tak zažijete ten pocit, který vlastně neumím vůbec popsat. Jen tak to může fungovat….

Láska je a bude pro mě vždycky nejvíc, láskou žiju, věřím v ní, jsem šťasná, když ji mohu rozdávat…zkrátka jsem hodně láskyplná. Považuji to za  dar,  jehož si moc vážím a jsem za něj vděčná.  Děkuji, že tento cit existuje a že ho můžu zažívat…..

A tak – až zase budete sedět s kamarádkami a pomlouvat ty nemožné chlapy, jací jsou, ………..tak se malinko zamyslete, proč se tak chovají, co je k tomu vede, kde že je ten důvod. Hledejte i u sebe. A  pokud se vám nepovede najít odpověď, můžete přece jít dál a nechat tu pravou lásku, aby si vás našla…ALE POZOR. Láska bolí a ta opravdová mnohem  víc, než nějaké lehké poblouznění nebo flirt na jednu noc….!!!!! Milovat znamená neskutečné štěstí, ale bohužel, někdy i neskutečnou bolest.

Někdo se může zamilovat šťastně, jiný nešťastně….Láska má zkrátka mnoho podob….

Pokud ovšem chlapský rozum dokáže pochopit ten ženský aspoň z části, mohou se dít věci nad lidské chápání nádherné…..LÁSKÁ HORY PŘENÁŠÍ!!!!VĚŘTE V NI, PAK JI I POTKÁTE, BUDETE JI PROŽÍVÁT A MÍT.

CARDIGAN: Replay

TOP: American Vintage

SHORTS: Levis

SHOES: Stuart Witzmen

BELT: Asos

HAT: Tonak

SUNGLASSES: Valentino ( sleva 15% s kodem BKBLOG na www.optique.cz )

PS.: KISS  stále z Floridy. LOVE YOU

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

RECENT POSTS