Home Sport/Health/Gastro Marbella part II.

Marbella part II.

4.11.2014 4 comments

Ahojky, týden se s týdnem sešel a vy se můžete opět podívat na další čast TRAVEL POST z Marbelly. Fotek jsem udělala zase spousty, takže budete mít přehled, co se tady odehrálo :-). Mám před sebou ještě dva týdny, takže se můžete těšit na spousty fotek a dozvíte se mnoho užitěčných informací :-). Dneska vám dám tipy na restaurace a noční život.

TIPS:

1. Restaurants:

 – Los Bandidos : určitě moje nejoblíbenější restaurace z celé Marbelly!!! Atmosféra této typické Španělské restaurace v duchu 50. let mafiánských bossů vás zaručeně uchvatí vysokou kvalitou gastronomie, příjemným personálem, interiérem a místem. Leží přímo v přístavu Puerto Banus. 

Víte, že jsem milovníkem sushi, takže i zde jsem nelenila a objevila zatím dvě dobré restaurace :-). 

 – Wasabi Sushi Marbella : příjemná restaurace v moderním desingnu. Velké plus je, že mají službu DELIVERY. Atmosféra však není úplně ideální na romantickou večeři.  Z důvodu, že mají rozvážecí službu, tak je většinou poloprázdná. Takže doporučuji spíše sebou či rychlou véču nebo na oběd. Pokud byste, ale chtěli sushi bar s romantickou atmosférou, tak pěkný je SUSHI Banús

– Besaya Beach Marbella : překrásná rybí restaurace u pláže s překrásným výhledem na moře. Zde doporučuji SEAFOOD Paellu. Nejlepší, co jsem kdy jedla :-). Jít sem na pozdní obídek, počkat zde do západu sluníčka se skleničkou bíleho vína, poslouchat šum moře se vám určitě zapíše do paměti a rádi se tam budete vracet. 

Co se týče celkové gastronomie, tak v Marbelle je nezpočet skvělých restaurací. Pokud si nevyberete z mých tipů, tak určitě neprohloupíte, když vyrrazíte do Puerto Banús nebo kdekoliv na Golfových resortech, kde jich je nezpočet.

Tipyckými jídly, které musíte vyzkoušet jsou: Paella, krevety Pil-Pil a salát s avokádem na jakýkoliv způsob.

Bar: Marbella je vyhlášená i pro svůj velmi pestrý noční život. Je zde spousty Beach Clubs, klubů a barů. Já mám oblíbený malý bárek, který je ikonou přístavu Puerto Banús s názvem THE SINATRA BAR. Jakýkoliv den je tam opravdu našlápnuto :-). Na skleničku vína či závěrečného panačka na slehnutí po večeři DOPORUČUJI :-).

Doufám, že jsem Vám trochu poradila a pokud se sem někdy vydáte, tak mi pak dejte vědět, jestli jsem poradila dobře či ne :-). Budu se těšit.

IMG_5565_Fotor_CollageIMG_5481_Fotor_CollageIMG_5565otor_CollageIG_5565_Fotor_CollageIMG_5347otor_CollageIMG_5734_Fotor_CollageIMG_5347_Fotor_CollaIMG_5565_otor_CollageIMG_5347_Fotor_CollageIMG_5347_Fotor_ColIMG_565_Fotor_Collage

PS: Jestli budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte mi napsat a ráda vám odpovím. Přeji všem krásný nový týden. Mějte se báječně a já vám posílám KISS jako vždy :-) Vaše Baruš.

I want to inspire you because you are inspiring me

RECENT POSTS