Home Collaborations Travel with my new 3 babes

Travel with my new 3 babes

29.8.2017 0 comment

Tento dnešní článek věnuji své největší vášni… a tou je cestování. A zároveň i třem miláčkům, kteří mě právě na mých cestách provázejí, dělají mi společnost a sbírají spolu se mnou nezapomenutelné zážitky.

Mnohokrát jste ode mne četli, jak moc cestování a poznávaní světa miluju…..I proto jsem zavedla sekci BK TRAVEL. Domnívám se, že cestuji docela hodně a můžu tak třeba někoho svým vypravováním inspirovat k návštěvě některých míst….CESTUJU HODNĚ??? No, někomu to tak určitě může připadat a pro někoho to není vůbec nic zvláštního….Úhel pohledu dělá své. Já mám ve světě kamarádky, sleduji různé bloggerky, také tzv.celebrity a jejich pohyb světem. Mívám pak pocit, že vlastně sedím pořád na zadku…, a někdy mám tendenci jít z extrému do extrému. A volba, co je v dané situaci nejlepší, nejzajímavější, nejpřínosnější a nejvíc motivující, bývá někdy těžká….Ale nevím, jestli mi teď dobře rozumíte….

Takže pokud jste dosud nečetli o tom, proč cestovat, tak zde je pár důvodů v článcích

No a jestli vás smím inspirovat i něčím dalším a chcete, aby vaše cesty byly barevnější, aby ta fotka s kufem měla trochu grády :-) , pak si určitě pořiďte tyto barevné miláčky od AMERICAN TOURISTER, kteří jsou funkčně i designově naprosto TOP. Já si je teď ještě trochu tuním….Rozhodla jsem se, že při každé naší společné cestě příslušný kufírek obdrží věrnou samolepku. A bude mít danou zemi přirostlou přímo na sobě :-). Jestli si teď říkáte, že to jsem FAKT chytrolínka, když jsem dokázala vymyslet něco takového, tak to opravdu ne!!! Ale pravda je, že jsem se inspirovala od jedné z bloggerek, která si takhle samolepkami zdobí své kufry. Je to veselé, barevné a mně se to moc zalíbilo.

Tak se mějte fajn, doufám, že se třeba potkáme na některém ze zajímavých míst tohoto světa a přilepíme si nějakou krásnou, novou samolepku :-)

PS.: NEZAPOMEŇ …..YOLO!!!! KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS