Home Beauty Nail inspiration

Nail inspiration

1.8.2014 2 comments

Ahojky, jak se máte? Asi super…že? Je pátek a konečně se blíží trochu volníčka :-). Máte už plán na víkend? Já se těším na festival České hrady, který navštívím poprvé v životě. Chystáme se tam v sobotu s partou přátel. Vystupovat bude spousty super kapel a zpěváků např: Tomáš Klus, RYTMUS, Monkey Business, Olympic. Tak kdybyste neměli co dělat…doražte za náma do Rožmberku nad Vltavou.

Tak a ted’ k tomu co vás určitě nejvíce zajímá a to je můj první BEAUTY POST. Jupííííí :-). Dneska se s vámi chci podělit o inspiraci a typy o péči na nehty. Zhruba před 5 lety jsem přestala využívat služby umělých nehtů. Můj hlavní důvod byl, že jsem nikdy nevydržela 3 týdny si do nehtů nějakým způsobem “neštourat” a tím pádem jsem si je poškozovala. Od té doby používám pouze laky  s vitamíny a nehty jenom lakuji. Občas využiji služby mé kamarádky, která dělá Shellac a ten mi jediný vydrží. Bohužel jsem hrozná s mojí docházkou, takže záchrana jsou moje nejoblíbenější laky ESSIE, které mám pořád u sebe. Díky nim mám také nehty už docela v pořádku a můžu fungovat bez umělých.

Vyzkoušela jsem opravdu mnoho značek a ESSIE mi vyhovuje nejvíce. Pojdtě se podívat proč….:-)

IMG_0269

Tato firma vyrábí nespočet druhů barev. Vždy mají nějáké modní trendy. Zrovna hot barvy pro léto 2014- click here ) . Opravdu seženete každou na kterou si jenom vzpomenete!!! Nikdy se mi nestalo, že by se mi blbě nanášely a dělaly třeba pruhy. U některých odstínů stačí i jedna vrstva.

IMG_0273

V létě hodně experimentuji s barvičkami. Hlavně používám pastelové. Někdy mám náladu, si udělat každý jiný prst  jako dnes :-), ale z 80% nosím tmavší lak s jedním prstem na každé ruce světlejším lakem a nebo naopak. Střídám to pořád dokola. V létě preferují více barevné kombinace jako růžová, oranžová, červená, modrá….v zimě červená, tmavě hnědá, šedá, fialová a klasika černá.

IMG_0292_Fotor_Collage_PES_20140730

Další skvělou věcí kterou mají  je péče o nehty. Já si oblíbila hlavně Grow stronger, protože mám velmi slabé nehty, Good to go , protože nerada čekám hodinu , než mi uschne lak a s tímto mužu být ” ready to go ” během 3 minut.

ko

Tady můžete vidět moje nejoblíbenější barvy, které neustále kombinuji. Dále jsem objevila skvělý odlakovač, který se používá na Shellac. Neskutečně rychle odstraňuje a je mnohem  šetrnější a zdravější k vašim nehtům. Kolikrát se mi stane, že klasický odlakovač vlastně ani neodlakovává:-). Tak s tímto máte jistotu!!! Já už jiný ani nepoužívám.

IMG_0289_Fotor_Collage

IMG_0224

PS: Tak doufám , že jsem vám s mým prvním beauty post alespoň trochu poradila a inspirovala… Vidíte, že i s laky se dá hrát…:-). Užijte si krásný víkend a v něděli se můžete těšit na poslední Travel post z Itálie. Kiss Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS