Home BK style Prego Tips

Prego Tips

28.10.2015 10 comments

IMG_0036

Tak dlouho jsem přemýšlela o tom, jak – a jestli vůbec- se můj těhotenský stav má odrazit i na blogu…

IMG_0011

IMG_0019

Dostala jsem od vás ale už tolik dotazů!!!

– kdy nám ukážeš nějaké těhotenské outfity?
– těšíme se na tvoje tipy a rady!!!
– jaké máš pocity?… a mnoho dalších…

IMG_0021

IMG_0030

IMG_0005

Neměla jsem a ani nemám v plánu udělat z mého fashion blogu blog těhotenský. ALE – protože tato realita je těsnou součástí mého života, nakonec jsem se rozhodla sdílet s vámi pár tipů, rad ( které ale potřebuji hlavně já :-) ), outfitů a tak vůbec, co mě a vás k tomuto tématu napadne. Budou to moje pocity a rady mířené k vám a naopak…Ale já jsem tady tím nováčkem. Všimla jsem si, že je mezi vámi řada těch, které mají větší zkušenosti a mají co nabídnout nám ostatním. Můžeme se tady tak vzájemně obohacovat a já se na to moc těším! Co myslíte?

IMG_0006

IMG_0028

Kterou pomoc byste nejvíc ocenily vy? Budoucí maminky – už čekatelky, MAMKY v plném nasazení nebo i vy, teprve plánující?

IMG_0033

Přiznávám, při první návštěvě v obchůdku pro miminka jsem se cítila docela ztracená. Je toho tolik a jak vybrat to NEJ? Zatím jsem se ještě nedostala do situace, abych při pohledu na miminkovské věci + pro maminky skákala nadšením. Očekávám radu :-D!! Už začínám pociťovat takové nějaké šimrání v bříšku, že se to blíží a je nutno se připravit…Tak uvidíme!!!

Jedno velké rozhodnutí, možná v této chvíli to největší, jsem však už udělala. Mám kočárek…JUPÍÍÍÍ. Hned poté, co jsem poprvé vešla do obchodu pro děti, mi padl do oka, zalíbil se mi na první pohled. Po pár dnech přemýšlení a zkoumání, o jaký kočárek vlastně jde a na doporučení kamarádek, jsme se rozhodli pro STOKKE. Líbil se nám nejvíc designově, je vysoký a dostal i hodně preferencí od známých – majitelek. Vybrali jsme TRAILZ, protože je i do terénu a má super úložný prostor. Chystám se být totiž velmi aktivní maminka :-). Máte nějaké zkušenosti s tímto kočárkem? Já se vám budu později svěřovat s těmi svými…Nebo který je pro vás ten TOP ? Jsem šťastná, že jsem v tomto měla docela rychle jasno, že jsem se dokázala rozhodnout. Jo a ještě….jste pověrčívé? Měli byste ho doma nebo ne?

IMG_0032

Dáte mi nějaké tipy na eshopy, obchody, kde se nejlépe nakupuje pro miminka? A co od které značky je pro miminka nejlepší? Děkuji

Jo a ještě jsem vám chtěla opravdu upřímně a od srdce poděkovat za vaše gratulace a komentáře na Facebooku, Instagramu, tady na blogu, emailem i osobní. Chvilkami jsem měla v očích slzy a moc mě to potěšilo. Článek o oznámení mého těhotenství patří mezi nejúspěšnější, které jsem na blog umístila. Děkuji

IMG_0007

Photo by Mickey Grab

CARDIGAN: Free People / Alternative

TOP: American Vintage 

JEANS: H&M

SHOES: Howsty

HANDBAG: LOVELILI

HAT: Maison Michel

PS.: Na Floridě je krásně a moc si to tady užíváme. Posílám vám mnoho energie a sluníčka. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS