Home BK style I am The Birthday Girl :-)

I am The Birthday Girl :-)

23.10.2015 12 comments

IMG_0101

Tak dnes jsem zase o rok starší, zase o něco šťastnější, než kdy předtím. Plná nových zážitků, poznání, poučení a hlavně zase plná nových zkušeností….Dnes mám NAROZENINY a přání jediný – BE HAPPY – ale to trochu kecám, mám jich o mnoho víc. A o některých se dozvíte…:-)

Každý ten další rok vám přidá něco, co se nikde v knihách nenaučíte a nikdo vám ten váš rok/život/čas nikdy nevezme, ale ani ho neodžije za vás.

IMG_0113

IMG_0107

Někdo možná přibývající léta snáší hůř, ale myslím si, že lze z toho naopak těžit. Každý stárneme…. Já svůj věk nijak v zásadně neřeším, i když samozřejmě stopy “stárnutí” vnímám. Podstatnější je pro mě určitě duševní stárnutí a to za pár vrásek a né úplně miminkovskou pleť ráda vyměním ( no, někdy si to teda při pohledu do zrcadla tak úplně neříkám :-)). Každý věk má své kouzlo a já se těším na všechny ty životní etapy, které na mne čekají. Jak budu vyzrála třicítka, mamka od dětí a také babička….

IMG_0085

IMG_0090

Nebudu se rozepisovat dlouhosáhle o svém narozeninovém dnu, protože ho všichni slavíme a prožíváme obdobně. JSME HAPPY. Všichni naši nejbližší nám píší krásná narozeninová přání a přejí nám hlavně lásku, štěstí, splnění všech snů a hlavně zdraví. Cítíte se možná v tento den trochu výjimeční, všechno je super a vy záříte štěstím. Těšíte se z lásky svých nejbližších, kteří s vámi zavzpomínají na uplynulá léta, těšíte se na případnou oslavu.

IMG_0111

Chtě nechtě je narozeninový den neobyčejný….Mám spousty přání, které bych chtěla, aby se splnily. Mám je v sobě i každičký všední den ( a některá navíc, protože jsem v nějaké životní etapě ), ale v den narozenin jim přikládám jakoby více energie a víc věřím v jejich splnění. Nějak to k tomuto dnu patří. Přát dobré sobě i ostatním, být šťastná. Oslavovat sebe a svůj život. Některé své touhy vám svěřím a doufám, že mi i vy z části pomůžete k jejich naplnění.

IMG_0110

LÁSKU v mé rodině, kterou nesmírně miluji a vážím si jí. Ať jsou hlavně šťastní, plni elánu, ať se i jim plní všechny sny …a HLAVNĚ to ZDRAVÍ.
– To stejné přeji svým přátelům. Ať jsem stále obklopena těmi, co mě mají opravdu rádi a za každých okolností tu pro mě jsou.
– Přála bych si trávit VÍC ČASU se svými přáteli a rodinou.
– Co nejvíce SLUNEČNÝCH DNŮ.
– Co nejvíce CESTOVAT a vidět tu krásu světa.
– Blogu hodně ÚSPĚCHU!!!
– Přeji si se dostat do TOP 10 V Blogerce Roku ( stále můžete hlasovat TADY :-))
– Ať mi ZDRAVÍ slouží do toho mého FINÁLNÍHO DNE, který pro mě bude neznámou a asi tou nejtěžší zkouškou./ A třeba ani ne:-D./ A ať ta další cesta v roli maminky mi jde jako po másle :-).
– Moje MIMINKO ať přijde na svět zdravé, usměvavé a šťastné. S krásným osudem. …tomu se budu snažit napomáhat, co mi síly budou stačit,…aby takový byl.
– Všem přeji štěstí a aby našli svojí vnitřní pohodu a cestu. Pak se budeme všichni cítit navzájem vstřícnější, budeme spokojenější a k druhým chápavější.
– A zbytek si už nechám pro sebe….

IMG_0083

IMG_0108

IMG_0094

Miluji oslavy a výjimečné dny. Nestydím se za to :-). Být s těmi nejbližšími, vykládat si, udělat si čas pro druhé je prostě k nezaplacení. Proto se těším na všechny oslavy, které v životě přijdou. Ať se týkají mé rodiny, přátel, Vánoc, různých výročí… vše si zaslouží trochu pozornosti, připomenutí a scházení se. Nezapomeňte, proč žijete –  ŽE ŽIVOT JE SÁM O SOBĚ OSLAVA A TAK OSLAVUJME, ŽE ŽIJEME..:-D.

IMG_0098

IMG_0079

Photo by Mickey Grab

BLAZER: Mango / Alternative HERE

DRESS: Island Company/ Alternative HERE

SHOES: Isabel Marant 

HANDBAG: Chanel

HAT: H&M

PS.: Doufám, že se vám dnešní narozeninový příspěvek líbil a inspirovala jsem vás outfitem.  KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS