Home Collaborations Provance / Napa Valley

Provance / Napa Valley

28.11.2016 2 comments

Krásný den, máte své cestovatelské sny?

Já jich mám spousty , vždyť mým největším cílem / snem je procestovat celý svět..! Zní to možná bláhově, ale já po tom strašně toužím. No a když já si něco vezmu do hlavy, tak si za tím jdu…:-)

Snad se mi to splní a jednou – jako stará babička – si budu říkat a vzpomínat, jak kde bylo hezky, že tam jsem zažila to a tam zase ono :-). Jediné místo, které mě zatím nějak neláká, je asi Rusko. Není mi prostě sympatické a nic mě k cestě tam extra nemotivuje. Tedy zatím. Ale i tak si myslím, že i je stojí zato vidět.

V posledních dnech jsem se vrátila zpět do starých kolejí …Občas si večer otevřeme s manželem nějaké to dobré vínko…,.v těchto dnech a s tímto počasím přichází na řadu převážně červené. Víno miluji. Je to jediný alkohol, na kterém si skutečně pochutnám…Možná proto, že jsem z Moravy, možná proto, že jsem se svého času o problematiku vinařství i víc zajímala. Až tak, že jsem absolvovala sommelierský kurz …Nebo je to jen čistě o dobrém požitku :-)

Právě jsem se vrátila z Moravy, z víkendu stráveného v Kapličkách a Mikulově, kde nějaká ta degustace proběhla. Moc jsme si to užili. Ale proč jsem odbočila z cestovatelských snů až k vínu…V souvislosti s víkendem, značkou Loccitane a mými cestovatelskými sny si vybavuji hned 2 destinace, které mě hodně lákají…Je to Napa Valley v Kalifornii a Provance. Francie a USA, tak odlišné destinace, ale mají společné dva rysy… víno tu teče proudem a vůně květin se šíří po celém okolí. Má to tu ducha, charisma a historii.

Mám v oblibě červená vína z Napy, asi moje nej jsou Jordan a Opus one. Snad nikdy jsem nepila lepší červené víno, než právě z této PRÝ překrásné části světa. ANO a bohužel, tady jsem dosud nebyla. Zařazeno do WISH LSITU pro rok 2017.

Provance je místo, po jehož návštěvě toužím už od mládí. Vždycky jsem si představovala, jak tu pobíhám po rozkvetlých loukách ruku v ruce s mužem svých snů, pak popíjíme víno, čekáme na západ nebo východ slunce :-) a moje kůže je provoněná levandulovým dotekem. No, nejspíš pozůstatek sledování romantických filmů…., ale líbilo by se mi to.

V Provance se zrodila i značka Loccitane, která patří mezi mé oblíbené. Důvody jsou jasné. Je přírodní, má překrásné vůně, balení – nádherný design a pochází z míst, kam bych se tak ráda podívala. Pokud budete chtít někomu z blízkých dopřát pod stromečkem radost, tak tento vánoční set je určitě to pravé, zaručeně potěší.

 

PS.: Pokud budete mít chuť, tak se také můžete zapojit do SOUTĚŽE, která bude probíhat na FB a prodejnách. Každý den v 17:30 se na FB objeví soutěžní otázka. První zákazník, který dorazí na prodejnu a bude znát správnou odpověď, si může otevřít jedno okénko v kalendáři. Každý další zákazník, který dorazí se správnou odpovědí už nezíská dárek z kalendáře, ale může si tento stejný výrobek pořídit s 10% slevou. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

 

Elite Bloggers AD – Content Marketing

 

RECENT POSTS