Home BK style ZOOT CONTEST

ZOOT CONTEST

17.12.2014 13 comments

Ahojky, dneska mám pro vás speciální outfit, na kterém mi velmi záleží. Doufám, že se bude líbit i vám :-). Proto pozorně čtete !!!

Firma ZOOT mě vybrala do soutěže s názvem ZOOT CONTEST, jako jednu ze čtyř bloggerek. Tímto příspěvkem bych jí ráda poděkovala, nesmírně mě to potěšilo :-). A zároveň vám i představím svůj soutěžní look.

Úkolem soutěže bylo vytvořit outfit ke kabelce značky OJJU ve spolupráci s e-shopem ZOOT, kde jsme si mohly vybrat tři libovolné kusy oblečení ( kabát, jeans, košile ) a doplnit je o své vlastní. Jak jsem se s tím poprala, můžete posoudit na fotografiích, kde je outfit vidět v celé své kráse.

DSC_0115B

DSC_0118

DSC_0121B

DSC_0123B

Už mě znáte a víte, že roztrhané džíny, oversize oblečení a klobouky dominují mému šatníku. Takže – tento outfit je spojením všeho, co mám v oblibě.

DSC_0154

DSC_0157B

DSC_0104B

DSC_0125B

DSC_0119B

DSC_0130B

DSC_0143B

DSC_0132B

DSC_0111B

Hlasování probíhá od středy 17.12. na blogu The Blondieverse ( výherkyně z minulého kola). Nezapomeňte se podívat, jak se s touto výzvou popasovaly i další bloggerky. Jestli se vám můj outfit zalíbí nejvíce, potěší mě každý váš hlas. Stačí napsat do komentáře mé jméno a váš email.

DSC_0110B

 PHOTOS by Martina Matouskova

Coat: Vero Moda

Shirt: Vero Moda

Jeans: ONLY 

Shoes: Blink

Clutch: OJJU

PS.: Poprvé v životě soutěžím s tím, jak jsem oblečená…. Je to fakt sranda…:-). Nikdy v životě by mě nenapadalo, že něco takového kdy podstoupím. A víte co? Nakonec mi to přijde jako skvělý nápad ! Jen ať je více takových inspirativních soutěží, které nám poskytnou další nápady a ukazují nové možnosti českého módního světa :-). KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVE

Print

RECENT POSTS