Home BK style DESIRES

DESIRES

10.4.2018 3 comments

Moje životní touhy jsou velké, někdy se cítím jako blázen vznášející se na obláčku a sledující vše svým osobitým pohledem…..Pohledem, který ani neumím popsat….

Nevím, možná to také znáte. Občas mívám pocit, že jsem ten nejšťastnější člověk na světě a polije mě zvláštní pocit tepla a zároveň cítím příjemné chvění….Většinou se objeví ve chvilince, která mi připomene, proč tu vlastně jsem, proč je tak parádní žít…. Žít tak, jak to mám ráda já, nevzdávat se a jít si svojí cestou!!!

O tom je život, život píše osudy a osudy píšou život….Každý jsme tu jen jednou a každý si máme jít za svými sny a touhami!

O tom jsem psala už mnohokrát a určitě se opakuji, ale dnes nějak potřebuji tento pocit s vámi sdílet.

 

Máte také někdy chuť se úplně zbláznit a zapomenout na svět? Dělat prostě to, co vás napadne a zkusit se neohlížet….Vím, že realita je někdy jiná, složitější. Když mě občas takové touhy přepadnou, bývá to jen na pár chvil, protože už nejsem sama, mám tu za někoho odpovědnost a to mě zase hodí zpět….! No ano, nejsem přece sama! A to je to nejkrásnější a nejcennější, co  mám!

Připadá vám, že jste s rolí maminky ztratily pocit svobody nebo dokonce mládí?

Já svým způsobem  ano, …ale i ne. Naučila jsem se, že mnohé jde i s dítětem, že nic vlastně neskončilo. Naopak, díky Kubíčkovi se všechno zdvojnásobilo! Když mám prostor se bavit, vypnout,  prožívám to mnohem intenzivněji. Protože těch příležitostí nemám zas tolik, víc si jich také vážím ….

JACKET: IVANA MENTLOVA

TOP: ASOS

JEANS: REPLAY

SHOES: Dior

HANDBAG: Givenchy

SUNGLASSES: Ray Ban – Optique 15% SALE – kod – bkblog

 

A nikdy, nikdy bych svůj život za nic na světě nevyměnila!  Žít a prožívat cokoliv s vědomím, že tady mám svou milovanou rodinu, je nejvíc!!!!!

PS.: ŽIVOT ZAČÍNÁ, JAKMILE  SE CÍTÍTE  BÝT  ŽENOU. A TOU JSEM SE STALA PO NAROZENÍ SYNA!!!!KSS VAŠE BARUŠ

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS