Home Beauty LA DOLCE VITA

LA DOLCE VITA

29.9.2014 0 comment

Už jsou to čtyři roky co jsem se přestěhovala do Jížních Čech za mým životním partnerem a domovem se mi staly České Budějovice. Změnily se v mém životě spousty věcí a s tím přišly i klasické holčičí otázky…Kam budu chodit na masáže, cvičit, kosmetiku, pedikúru??? Avšak mojí nejdůležitější otázkou bylo, kde najdu dobrého kadeřníka!!! Celý můj život jsem měla jednoho a to v Brně. K němu jsem chodila do mých 22 let, než jsem poznala Verunku. Co se týče služeb, jsem trochu nedůvěřivá a nerada se svěřuji do rukou někomu novému. Jsem velký puntičkář. Záleží mi na tom, aby vlasy byly upravené perfektně. Tak, jak chci já a né kadeřník. I když jsem s vlasy nikdy moc neexperimentovala, očekávám, že když někomu řeknu zkrátit o centimetr, tak předpokládám, že mi je nepřistřihne o 5 centimetrů. Možná jste se s tím už i vy mnohdy setkali. Já tyto příběhy znám od kamarádek, kterým se párkrát něco takového přihodilo. Odcházely se slzami v očích, protože kadeřník toužil projevit svojí kreativitu. Mně se tohle stát nemůže díky salonu La dolce Vita a Veronice Machové. Za čtyři roky jsem se s ní pěkně odvázala a to jen díky jejímu porozumění , důvěře a empatii k potřebě zákazníka. Už jsem u ní zkusila barvu, ombré, různé střihy, konečně i mikádo a jsem naprosto spokojená. A to jsem psala, že co se týče vlasů nerada experimentuji. Vždy Vám udělá, to po čem toužíte a vždy odcházíte nadšení. Zde se můžete podívat, jak vypadá tento útulný salon a jaké služby nabízí.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nabídka kadeřnických služeb:

– Módní dámské a pánské střihy od 300,-

– Nejnovější melírovací a barvící techniky

– Profesionální vlasová kosmetika Lo’real a Alterna

– Prodej vlasové kosmetiky L´oréal Professionnel a Alterna

– Svatební, společenské, maturitní účesy

– Prodlužování vlasů-metodou keratin

NOVINKA: permanentní ošetření vlasů KERATINEM: hloubkově regeneruje – výsledek : hladký, lesklý a zářivý vzhled, který není chemicky narušen

Stylové kadeřnické, kosmetické, nehtové, visage studio v centru Českých Budějovic se zkušeným týmem, Vám nabízí kompletní služby, včetně specializace na prodlužování a zhuštování vlasů, metodou GREAT LENGTHS, vlastnící patent na výrobu keratinu a zároveň vysoce kvalitní přírodní vlasy.

SAM_1969_K_PES_20140925
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAM_1969_Fotor_Collage_PES_20140925
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

V dalším Beauty příspěvku prostřednictvím fotografií uvidíte, jak se mnou a mojí kadeřnicí šel čas. Jaké vlasy jsem pod její čtyřletou péči nosila a posoudíte sami, jestli jsem v dobrých rukou či ne :-). Dále Vám představím nějaké moje oblíbené produkty, které používám a technické prostředky.

SAM_1969_Fotor_Colla_PES_20140925
SAMSUNG CAMERA PICTURES

logo la dolce vita

PS: Vlasy dělají člověka. Proto o své vlasy pečujte a pokud ještě nemáte svého oblíbeného kadeřníka v La dolce vita budete určitě nadmíru spokojení. Tímto příspěvkem chci poděkovat za čtyři roky skvělé péče, typy, rady a nově za navázání naší vzájemné spolupráce. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

RECENT POSTS