Home Collaborations My Crazy Week

My Crazy Week

30.11.2015 4 comments

Právě uplynulý týden – to byl pro mne jeden velký fičák a doteď se z toho nějak nemůžu emotivně dostat. Bylo to jeden velký BOOM.

FullSizeRender 43

V USA jsem si říkala, že už prostě od listopadu musím trochu zpomalit a uklidnit se. Nooo, tak mi to vůbec, ale vůbec nejde. Vím, jsem hrozná. Neumím jen tak odpočívat, nedokážu být zpomalená. A co teprve zůstat na jednom místě déle jak týden??? Nevím, kdy se mi to naposledy podařilo :-).( Vlastně vím…ale Florida je výjimkou…)! Tak snad ten prosinec bude lepší….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12298887_1176811615681310_728911893_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No to jsem holt já a vypadá to, že budu mít nejspíš i hyperaktivní miminko, které bude nespavec a křikem se bude domáhat stále nějaké akce :-). Ale snad to nějak zvládneme!!! Co se vlastně minulý týden událo?? Jdeme na to.

IMG_8900_Fotor_Collage

Po příletu z USA jsem měla doma, jak se říká, jeden velký kolotoč. Rekonstruujeme pár detailů na domě a asi každý ví, co takové ty “malé rekonstrukce“ obnášejí. O víkendu jsem se pak vydala do Brna. Nemohla jsem se po měsíci dočkat. Jak jinak – v pátek večer mě zastavila zácpa na D1, takže jsem na slibovanou večeři přijela místo 18:00 v 21:00. Strávila jsem čas s rodinou a “super“ sobotním nakupováním s mamkou a babi. Nikomu ale nedoporučuji jít do Ikeai v sobotu….Myslela jsem, že to nedám !! Hrůza !!. Večer jsem navštívila pár přátel. A neděle mě totálně uspokojila domácím – knedlo.vepřo.zelo. V pondělí na mě čekalo pár schůzek ohledně blogu. A byly fakt super úspěšné. Jednu z nich už můžu rovnou prozradit. Máte od 29.11 – 24.12 2015 – 15% SLEVU v nově otevřeném SWAROVSKI v Brně na náměstí svobody. Dárečkem odtud o Vánocích každého určitě potěšíte.

FullSizeRender 38

A opět cesta, tentokrát směr Praha. V úterý mě tam totiž čekal večírek s vyhlášením výsledků akce BLOGERKA ROKU. A světe div se, dopadla jsem 8. Moc si toho umístění vážím….Je tolik talentovaných blogerek, tolik úspěšných blogů a já mezi nimi? Nechápu a stále je to pro mě neuvěřitelné. Mám z toho obrovskou radost. Z celého srdce vám děkuji, DÍKY, DÍKY!! Doufám, že vás budu takhle bavit i v budoucnu :-).

FullSizeRender 39 FullSizeRender 42

Večírek byl super. Potkala jsem tam samozřejmě spoustu blogerek a milých kamarádů. Domča z Dblogu, Holky z SEXY MAMAS, těhulku Evičku z BOBOVIBE, holky z LOVEFASHION, Terku ( Velká gratulace k výhře ) holky z A CUP of STYLE, které to zase vyhrály na plné čáře a mnoho dalších. Gratuluji všem k jejich umístění. Hlavně ale gratuluji všem těm, kteří blogují a baví je to, stejně jako nás….Je to prostě koníček, který, myslím, má smysl a může se stát i vaší snovou prací…:-). Velké díky patří návrháři Lukáši Macháčkovi za jeho divokou kartu. A dále díky za doprovod mé kamarádce Sandře. Už kvůli vám ten večer stál za to. LOVE LOVE

IMG_8977 IMG_9022 IMG_8982

IMG_9009

IMG_9015

Jeste jednou velke diky❤️ Zjistila jsem, ze jsem dopadla 8 v kategorii fashion #blogerkaroku2015 @czechblogawards Nezalezi na tom, ale jsem rada, ze vas takto muj blog bavi Gratuluji vsem co se umistili, ale hlavne gratuluji vsem co vubec bloguji a bavi je to, jak treba nas dve s @dominika.po #bkblog #bkevents #blogger #bloggerlife #czechblogawards #happiness #lovemyjob #withlove  IMG_9230

Hned následující den jsem absolvovala poslední natáčení pořadu DRESS UP, které probíhalo trochu hekticky. Text jsem dostala v úterý a času na učení opravdu moc nebylo. Ještě jsem se na něj večer po  Bloggerce Roku snažila znavenýma očima kouknout, ale únava byla větší. Ráno jsem se sice moc necítila, ale nějak se to nakonec zvládlo.

IMG_9031

IMG_9054

IMG_9066

IMG_9041

Večer jsem byla pozvána na otvíračku JINEYLEVEL, což je super stylový ochod, kam si určitě zajeďte. Najdete tam skvělé značky. JO a holky, na prodavače je fakt podívaná :-). Pak ještě véča a drink s kamarádkami. Do postele jsem se dostala kolem druhé a padala jsem zase únavou…Druhý den jsem měla domluvený narozeninový obídek s kamarádkami, pár schůzek pro blog a večer ELITE BLOGGER večeři. Bylo to jako vždy báječné. Těší mne, že jsme taková super parta, stojíme při sobě a podporujeme se navzájem.

IMG_9085

IMG_9074

IMG_9091

IMG_9224

IMG_9225

V Praze už jsem nepřespala, protože jsem se už fakt těšila po týdnu domů. Hlavně proto, že jsem neviděla manžela od návratu z Floridy. MOC jsem se těšila! Oželela jsem dezert a vydala se směr ČB, kam jsem dorazila sice o půlnoci, ale hrozně šťastná, že jsem doma.

IMG_9158

FullSizeRender 44

Tak to byl můj CRAZY TÝDEN. A co ten váš? Také býváte v jednom kole? Nebo máte spíš pohodu ?

Doufam, ze jste meli vsichni krasnou a pohodovou prvni adventni nedeliMiluju Vanoce a strasne se na ne tesimCo vy? Dobrou KISS Vase Barus #bkblog #inspiration #advent #christmas #candles #shine #love #family #peace #food #withlove

V úvodu jsem psala, že od prosince si už chci dát doopravdy ten relax… Tak zatím to moc nevypadá. A hned vám také povím, proč. Už 5.12 se uvidíme na BLOGES MARKETU, kam se přivalím jako vánoční koule :-)! Tak doufám, že vás tam některé potkám a popřejeme si krásné VÁNOCE. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS