Home Events 3 Meet Up ????

3 Meet Up ????

5.3.2019 0 comment

Už třetí? Vááááážně?????
Začínám psát, začíná se mi znovu zvedat tep, vrací se mi prožité emoce z okamžiku, kdy vešla první moje “fanynka“-“followers“ – žena do místnosti, kde se naše setkání mělo odehrát.
Ano, mluvím o mém třetím Meet Up, kam přišly ženy a dívky, jež mě sledují a jsou mými věrnými čtenářkami.
V prvé řadě bych vážně a z celého srdce chtěla strašně moc poděkovat všem těm, které se chtěly vidět se mnou osobně, obětovaly svůj čas a dorazily. Všem, co mi už léta věnují svoji pozornost a dodávají mi tím obrovskou energii. Jak moc to pro mě to znamená, si nejspíš nedovedete ani představit.

Byla jsem vždycky člověk s velkými sny …a jeden se mi plní i díky vám….Dělám práci, co mě baví. Bez vás by to ale nešlo. A tak se jednou za rok pokouším vytvořit pro vás akci, kam přijdete, budete se cítit jako doma a ještě něco si z toho třeba odnesete.

Vy, které jste byly u toho, mi snad dáte zapravdu, že tohhle není o mně a o nějakém “sebevychloubání”, předvádění se, a ani o snaze ze sebe udělat tu nej. Jsem taková, jaká jsem a celé to je o jakési symbióze, naladění všech na stejnou vlnu…. A proto je to tak skvělé. Mám dojem, že vždy odcházíme všechny nadšené.

Nechci a nikdy by mne ani nenapadlo na tuto akci vybírat vstupné:-o….Naopak, je to moje poděkování vám, takový malý dárek. Krásné prostředí, příjemné odpolednem, které není ztraceným časem, ale může být pro všechny prospěšné, bude mít význam . Díky!! Jste pro mne jedním z hlavních důvodů, proč chci dělat to, co dělám.

Ještě jednou děkuju za možnost se s vámi potkat…..A už teď se těším na další setkání, protože to opět bude jeden z těch dnů, pro které stojí žít.

Děkuji všem.

Velké díky patří zejména Andrejce z The Senses, která mi každý rok umožňuje využít tyto krásné prostory. Mají úžasnou atmosféru / energii…… a upřímně říkám, že si nedovedu /a ani nechci/ představit umístit svůj Meet up někam jinam.

Bez Le smfi a LOFo bychom nebyly na začátku ohromeny vodou , která ve vás může vzbudit krásné pocity a ke zase konci “třpytkatým” nápojem pro udržení získané dobré nálady :-)

Bez úžasných chlebíčku od Špejle a sushi z Asie Temple bychom nejspíš umřely hlady! A když ne, tak na jiných bychom si určitě takto nepochutnaly.

Za ony krásné dárečky chci poděkovat Loreal, který mojí akci vždy podpoří. Jsou třešničkou na dortu a umožní, že všechny můžete odcházet s krásnými dárky.

Další díky- za neskutečnou energii od ženy jménem Editha, která nám nejen představila ty největší novinky a pecky od Dior, ale prozradila i pár svých triků, čímž rozšířila naše povědomí v tomto směru.

Mé poděkování ale patří také jedné panské návštěvě – Martinovi. Děkujeme za fotky!! A my si teď pojďme trochu zavzpomínat…

Budu ráda za sdílení a komentáře.

PS.: MÁM VÁS MOOOOOOOOOOC RÁDA. Krásný VEČER. Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS