Home BK style Camel Coat

Camel Coat

29.11.2014 8 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahojky, po měsíci stráveném ve Španělsku, kde vše probíhalo v dovolenkovém stylu, si začínám pomalu zvykat na moje hektické tempo a dostávám se do pohody :-). Bylo toho ted’ na mě trochu moc.. .Na jednu stranu jsem ale ráda, že je tolik práce a pořád se někde něco děje. Co vy a hektické období? S příchodem Vánoc nás to postihne asi všechny, nemyslíte? Máte na to nějaký lék ? Já akorát cvičení, jako je moje oblíbené běhání a jóga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cítím, že už se podzimní počasí pomalu, ale jistě blíží k tomu zimnímu. Z důvodu toho pro vás mám ještě typický outfit pro tento podzim 2014. Tím je CAMEL COAT.

IMG_6421
IMG_6419

Kabáty jsou nadčasová věc, která podle mě nikdy nemůže vyjít z módy. Jak můžete vidět na mém outfitu, nemusí být vždy jen černý. Camel barva je velmi lichotivá pro všechny tipy žen a letos obzvlášť IN. Určitě se do něj vyplatí investovat. Tento oversize kabátek jsem koupila minulou sezónu v MANGU. Vidíte? Byla jsem IN už minulý rok, než jsem si někde přečetla, že je pro tento podzim HOT :-). Někdy spoléhejte více na intuici a váš cit. Myslím, že se nemusíte řídit pouze trendy. Ale když už jsem začala o těch trendech…jeden mě opravdu dostal :-). Tím jsou OVERSIZE a VINTAGE kousky. Kde jsem objevila doslova pár VINTAGE „špeků“?Asi vás nepřekvapím, když řeknu u babičky :-). Pokud jste taky podlehli tomuto trendu, zavítejte do mamčiny nebo babičky skříně či půdy a zajisté tam objevíte ne jeden velmi cenný a originální kousek. Nemusí to být zrovna jen oblečení, ale i takový nábytek, sklo a šperky jsou BOMBA.Vintage věci mám strašně ráda. Vyvolávají ve mně nostalgii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coat: MANGO (similar)

Shirt: H&M ( similar )

Jeans: Dolce & Gabbana ( old )

Scarf: ZARA ( similar )

Sunglasses: Ray – Ban

Bag: LOVELILI

Shoes: Roberto  Della Croce

PS.: Jestli máte nějaké tipy na super vintage obchody, pište a inspirujte nás všechny zde na blogu. Inspirace není nikdy dost a čtenářky blogu se už těší na vaše komentáře. JÁ nejvííííc :-). Přeji vám pohodovou sobotu a brzy očekávejte post, který bude věnován vám jako půlroční výroční proslov od spuštění blogu, abychom se ještě více poznali :-). Bude to velmi otevřené a upřímné. Tak se těšte a nezmeškejte ho. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS