Home BK style Crazy for jewelry

Crazy for jewelry

23.7.2015 6 comments

IMG_0082

Ahojky, máme za sebou dva parné letní dny, které byly doslova tropické a bez mráčků. Jak jste je trávili? Museli jste být v práci nebo jste se mohli smažit někde na koupáku a chytat bronz :-) ?

IMG_0011

IMG_0046

Za mnou přijela na dva dny moje kamarádka NiKi ( kterou znáte z BK VIDEOS ). Natočily jsme pro vás super tutoriál EVENING LOOK & COUNTOURING. Tak už se můžete těšit. Pokud nás ještě nesledujete a neodebíráte YOU TUBE kanál, tak šup šup, ať o žádné video nepřijdete :-).

IMG_0071

IMG_0098

Určitě jste postřehli, že jsem blázen do doplňků a skoro žádný můj outfit není bez jediného šperku. Dnes vám dám tip na pár takových skvostných doplňků.

IMG_0017

IMG_0048 IMG_0015

IMG_0078

Nová limitovaná letní kolekce od Pandory je božská. Celá kolekce je hozená do tónu zelené a modré, což ve mě probouzí pocit léta, vůně moře a pozitivní energii. Jak se vám líbí? Už jste si něco z letní kolekce pořídili? Patří tato šperkařská firma mezi vaše oblíbené?

Snímek obrazovky 2015-07-23 v 15_Fotor_Collage
Já mám velmi ráda jejich prstýnky a náušnice. Super jsou ale i jejich náramky s přívěsky. Přijde mi to jako skvělý a milý dárek, který má symboliku a význam. A to je to, co mě u každého šperku baví.

IMG_0062

IMG_0074
Co říkáte na dnešní outfit? HOT or NOT ?:-)

Photo by Mickey Grab

Top: Zara

Skirt: Bershka

Shoes: Vintage

Handbag: PRADA

Necklace: JugarNspice

Bracelets: Symbol4you ( kód: BKBlog 10% sleva ) & Orelia

Earrings: ZARA

Sunglasses: Ray Ban ( Kód: BKBlog 15% sleva u Optique )

PS.: už zítra konečně natočím video Q&A, tak pokud máte ještě nějaké dotazy na mojí osobu, tak pište, ať vám na ně můžu zítra odpovědět. KISS Vaše

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS