Home BK style Travel with US

Travel with US

12.10.2016 6 comments

Ahojky, tak se s vámi na pár týdnů loučím….JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ! Sice podzim miluji, ale takový ten na způsob BABÍHO LÉTA…Což poslední dny nějak postrádám.

Zima, déšť, vichr…brrr! No, ten krásný nejspíš dorazí, až odletíme do teplých krajin – na Floridu. A snad bude opravdu barevný, prosluněný, poklidný a bude vysílat tu svou uklidňující energii, jak to umí jen on.To bych vám moc přála…

Odlétáme celá rodinka jako každý rok do PALM BEACH, kde máme tak trochu druhý domov. Asi nikdy jsem se tam víc netěšila….Cítím se teď nějak neobvykle unavená a potřebuji opravdu vypnout…A hlavně – z těch X věcí, co dělám, které musím nosit v hlavě, alespoň pár vypustit a “odpočívat“. Věřím, že se mi to tam podaří.

Nemůžu se dočkat, až znovu navštívím svá oblíbená místa. Až zavítáme do našich oblíbených restaurací, až si budu pochutnávat na mých super dobrotách, omrknu novinky v osvědčených krámcích…. Těším se na dlouhé procházky po pláži, ale i na koupání, možná dám i šipku do moře :-) ….nebo spíš “běh“ :-)

Letos tam za mnou poprvé přiletí i moje mamka s babičkou. Bude to jakási premiéra a já se strašně moc těším. A také nás navštíví můj táta, který v USA žije a který uvidí Kubíčka poprvé “v reálu”. Takže mám před sebou spoustu dobrodrůža a hromadu emočních situací..:-). Ale tou největší premiérou bude bezesporu Kubíčkova první dlouhá cesta letadlem. Máme z té cesty s manželem velký respekt. Ale říkám si, že nejhorší, co se může stát, je, že se budu místo obvyklého pohodového spánku snažit zabavit na jednom místě svoje dítě, které momentálně urputně objevuje svět a chce lézt, poskakovat a chodit a bohužel, vše ochutnávat :-). Prostě si vsugerovávám vidinu pohodové cesty…Jen místo toho tradičního šampíčka to vidím spíš na panáka pro uklidnění.:-D.Věřím, že Kubíček předvede tu svojí pozitivní stránku a stane se mimořádně na pár hodin spícím a klidným miminkem, kterého nic na zemi nezajímá :-). Nějakých hysteráků se moc nebojím, Kubík moc nepláče. Ale o naši trvalou pozornost si dokáže zřetelně říct a je jisté, že si bude chtít hrát a povídat celou cestu :-) S tím se počítá. No, abych tak náhodou nakonec ten hysterák nechytla já…!

Jsem zvědavá, co bude říkat změně prostředí, moři, jak zareaguje na klima a posun času.

Nic moc s sebou – krom cestovního kočárku – nevezu. Plánuji vše nutné pořídit tam a budu vás průběžně informovat. Dozvíte se, co se osvědčilo na cestu a co ne, jak to vypadá s obstaráváním nezbytností – jde hlavně o dobré kvalitní jídlo pro děti – na místě. Tady problémy nečekám…. Určitě výborným pomocníkem pro naše věčné přesuny bude tento skladný kočárek GB POCKIT, který složíte absolutně kamkoliv. Gratuluji a děkuji této firmě, že vymyslela takovýto naprostý poklad pro nás, matky a taťky cestovatele. (  Zatím se tak aspoň jeví:-D.) O tom, jak se s ním bude manipulovat a jak bude vyhovovat nám dospělým i malému, vám brzy napíšu.

Mám v úmyslu nahrávat hodně na IG – stories, tak sledujte. A také budu moc ráda za vaše postřehy, zkušenosti a tips – jak s miminkem v letadle, co s sebou ….nějaké rady? Děkujiiii

JACKET / SKIRT / CAP / : Cycle Jeans – seženete v Emotion Boutique

SHOES : Diesel

SUNGLASSES: Ray Ban – optique.cz – 15% SALE – kód : BKBlog

PS.: Mějte se tady moc krásně a brzy se vidíme. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS