Home Beauty ECO PURE

ECO PURE

16.4.2016 4 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Po dlouhé době zas nějaký beauty TIP ( až z Austrálie ). Nedá mi to, musím se o svém novém objevu zmínit a podpořit tuto značku na našem trhu. Dlouho jsem hledala takovou tělovou kosmetiku, která mi bude absolutně vyhovovat po všech stránkách…..a ejhle, nakonec jsem si ji našla ! Existuje hned několik důvodů, proč je to pro mne absolutní BOMBA.Kromě toho, že Eco by Sonya kosmetika má krásný design, nabízí velkou škálu opravdu kvalitních, velmi příjemných a hlavně přírodních produktů. Neobsahuje žádné syntetické chemické látky, umělá barviva či látky ropného původu. Je vyráběna z ekologických surovin jako jsou rostlinné extrakty, květové vody, rostlinné a esenciální oleje, jež obsahují spoustu vitamínů, minerálů, esenciálních mastných kyselin a antioxidantů. Díky tomu pokožku účinně vyživuje. Eco Pure odmítá testování na zvířatech. A navíc

– používáním eko kosmetiky zároveň podporujeme udržitelnost životního prostředí. Takže… to všechno dohromady je podle mého názoru docela dost velká BOMBA. Nemyslíte?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A jestli vás tento úvod trochu zaujal, přečtěte si ještě moje MUST HAVE produkty – Eco Pure

Jistě mi dáte za pravdu, že najít dobrý SAMOOPALOVACÍ KRÉM na tělo a obličej je pěkná fuška…Já ho teď snad objevila a myslím, že tomuto produktu zůstanu hodně dlouhou dobu věrná. Teď je pravděpodobně ta nejlepší doba začít používat samoopalovací krémy. Začíná být krásně, cítíme sice slunce v duši, ale asi ho ještě nevidíme na těle :-)
Takže: holky, bylo by tedy docela fajn, abychom tomu trochu pomohly a dodaly si trochu bronzu. Samoopalovací krémy na obličej mám velmi ráda, protože často chodím nenalíčená a opálenější pleť vypadá určitě lépe něž bílá… a ještě bez líčení.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZKUŠENOST: Samoopalovací krém na tělo: barva krásná ( čokoládově – mandlová/ ne oranžová, jak umí některé jiné krémy ) – večer jsem si ho namazala a ráno byla krásně opálená :-), pozor na nanášení: musí se pořádně rozetřít! Samoopalovací vodička na obličej: barva stejná / po prvním nanesení jsem nepoznala až tak velkou změnu, po druhém už ano. S vodičkou máte zaručenou jednoduchou aplikaci na odličovací tampónek a krásné, přirozené opálení obličeje! Pokožka po nanesení vypadá zdravě a zářivě.

Další super věcí je PEELING s himalájskou solí, to je boží věc. Nikdy jsem peelingu moc neholdovala nebo spíš jsem byla líná. Pleť už nemám nejmladší a musím se o ní začít starat víc. A stejně tak o tělo. Proto si dopřejte i vy jednou týdně peelng. Využijete ho i jako vhodný základ pro aplikaci samoopalovacích krémů. A k tomu je výborná Exfoliační peelingová rukavice – krásně tělo vyhladí a prokrví. Upřímně – po peelingu a použití rukavice jsem se cítila jak miminko. Hebká pleť, která vydrží.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Velmi mě zaujal také DEODORANT – uvolňuje toxiny. Vytvoří neviditelnou vrstvu, nešpiní oblečení, nechává tělu jeho přirozenost.. Mně víc vyhovuje ve formě kuličky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denně také používám přírodní sprchový šampón a pak krém na tělo. Vše je moc příjemné, cítím se fresh a spokojená, že do těla nepouštím zbytečně nějaké umělé látky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokud si chcete udržet opálení, pak je tu super WINTER SKIN. Za mě – super voní, dobře se roztírá a dodá tělu lehké opálení.

Vůně je u všech produktů přírodní…Nejsou to vyloženě “voňavky“, ale jemné, příjemné a přírodní vůně. (Pro výraznější vůni máme přece parfémy, ne?)

Ještě ráda a zmíním, že Invisible Tan a Peeling s himalájskou solí vyhrál ocenění v mezinárodní soutěži krásy Natural Health BEAUTY AWARDS 2016! Základní filozofií této soutěže je ocenění těch výrobků, které patří k těm nejlepším ve svém oboru. Ocenění v této soutěži se stává formou záruky prvotřídnosti kvality výrobku i následné péče pro spotřebitele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vše jsem vyzkoušela a za vše ručím. Když jsem spokojena, ráda doporučím dál. Myslím, že tuto značku a její produkty vás v budoucnu ocení hodně, ale to budete muset ozkoušet sami:-). Pak uvidíte, jestli si je zamilujete stejně, jako já. Dejte vědět. Možná už někdo nějakou zkušenost s touto značkou máte? Tak dejte vědět také!

 

PS.: Všem přeji krásný sluníčkový víkend. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS