Home Beauty WHITE TEETH

WHITE TEETH

3.11.2017 0 comment

Ahojky, tak jsem tady po důsledném odzkoušení produktů IWHITE s tímto výsledkem…..

Znáte mě už dost dlouho na to, abyste věděli, že jsem dosud žádný přípravek na bělení zubů nikdy nepoužívala a vybělení jsem také nikdy nepodstoupila. Vlastně asi před 5ti lety jsem zkoušela při první návštěvě USA bělící pásky Crest, které jsou už teď asi notoricky známé kdekomu. Pak jsem zkusila přírodní uhlí ( takový ten černý prášek ) šlo to vydržet opravdu jen chvíli a efekt nebyl nijak patrný.

IWHITE jsem zahlédla v obchodech mnohokrát, občas jsem si koupila jejich ústní vodu. Ale netušila jsem, že je k mání celý setík White na péči a bělení zubů. S radostí jsem přivítala možnost právě tyto produkty vyzkoušet a udělat si na ně svůj názor.

Takže – tady jsou moje zkušenosti a pocity.

1 – baví mě, že mají všechno v setíku a nabízejí tak kompletní péči – ústní vodu, pastu a pásky. 

2 – aplikace pásku mi přijde absolutně bezkonkurenční. Nejsou to totiž jen pásky, ale jakási gumová rovnátka, která jen nasadíte,….a ve kterých je už aplikovaný krém.

3 – stačí aplikovat kůru 5 dní po sobě na 20 minut a pak už byste měli vidět efekt.

4 – vzhledem k tomu, že mám sama přirozeně velice bílé zuby, nebyla u mě změna nijak rapidní a extrémně znatelná, ale vypozorovala jsem, že zuby mám čistější a zářivější….nevím jak to lépe popsat….je to o pocitu…

5 – po aplikaci nebolí zuby….tedy mě nebolely. Takže to vypadá, že přípravek opravdu neobsahuje žádný drastický prostředek, který možná bělí, ale zároveň i ničí sklovinu.

Máte už zkušenost s tímto produktem? Pokud byste jej chtěli vyzkoušet, tak ZDE na stránkách máte 20% SLEVU – kód – BARA20

Tady ještě přidávám pár odborných vět…..

Sada iWhite Instant 2 působí díky třem aktivním principům:

  • PAP: bělicí molekuly, které odstraňují pigmenty usazené na zubech a eliminují skvrny
  • KalcioFluorokomplex: remineralizuje poškozenou zubní sklovinu a posiluje strukturu zubů, což vede k přirozeně bílému vzhledu zubů
  • MOHA-komplex: malé sněhově bílé hydroxyapatitové mikrokrystaly vyplňují a odstraňují nedokonalosti, což vede k obnově zubní skloviny

Sada obsahuje 10 měkkých přeplněných aplikátorů, není tedy nutné nic míchat nebo aplikátory jakkoliv upravovat. Díky tomu, že jsou aplikátory měkké, lze bělit horní i spodní patro zároveň a dosáhnout tak až o 8 odstínů bělejších zubů!

Dalším pomocníkem v cestě za zářivým úsměvem je i Bělící zubní pasta, která ve 3 fázích účinně útočí na povrchové i hloubkové skvrny na zubech. Spojení aktivního bělení na bázi PAP, čisticích mikrokrystalů a polyfosfátových částic zuby viditelně bělí, posiluje a remineralizuje.

Péči doporučujeme zakončit Bělící ústní vodou, která díky modrému barvivu (blue covarine) přináší okamžitý bělicí efekt pro jasný a zářivý úsměv!

PS.: Tak KEEP SMILING :-) KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

 

 

 

RECENT POSTS