Home BK style HELLO :-)

HELLO :-)

26.12.2015 2 comments

Ahooooj, zdravím po delší době ty, se kterými se nevídáme na INSTAGRAMU. A těm, co mě tam poctivě sledují, říkám “Ahoooooj” dneska možná už podruhé :-). Tak jak se cítíte po svátcích? Jste také jak koule, plní nejen dobrot, ale i těch nejkrásnějších chvil, dojmů a zážitků v kruhu své rodiny ? Co mimořádného jste našli pod stromečkem? Překvapilo vás něco? Jsem hrozně zvědavá….

IMG_0132

IMG_0113 IMG_0153 IMG_0145

Já s takovými úžasnými pocity odjížděla domů z Moravy – a samozřejmě – se slzami v očích. Bylo to pro mě hodně dojemné. Zvlášť když vím, že se tam teď delší dobu nepodívám. Do porodu už se mi takové dlouhé cesty nechtějí absolvovat, moc se na to fyzicky necítím. Teď to už konečně začínám pořádně vnímat, jsem opravdu TĚHULE!!! Dosud mě to nijak zvlášť neomezovalo, jen tak lehounce, ale teď už je to fakt znát. Přijde mi, že vpředu se valí balón, pak dlouho nic….a já vlaju někde v pozadí :-).

IMG_0130

NEJ darem pro mě byl vánoční čas s rodinou. OPRAVDU. Letos bylo všechno nějak obzvlášť emotivní. Jestli to bylo tím těhotenstvím….? Co si budeme namlouvat, ten malý zázrak, který nosím, je i pro moje nejbližší dárek nejvzácnější – dárek všech dárků . Takže naše Vánoce byly plné emocí a hodně se točily kolem mého bříška….No a už se mi zase plní oči slzami, po rodině je mi fakt smutno. Mám i hodně přátel mimo České Budějovice a dost mě mrzí, že s nimi nemůžu být tak často, jak bych ráda. Jsem asi momentálně hodně přecitlivělá, tak už dost :-)

IMG_0119

Nechci vás zbytečně zatěžovat dlouhosáhlým článkem, po svátcích toho máte určitě dost! Tak se jen mrkněte na jeden zimní outfit ( zase mix černé / šedé ). Jsem teď opravdu kreativní…..:-) Jenže, jak už jsem psala v minulém článku, musím hodně improvizovat. Snad se mi to daří a stále najdete něco, čím se z mých outfitů inspirovat.

IMG_0116

IMG_0123

IMG_0160

PHOTOS by Mickey Grab

COAT: H&M

DRESS: Zara

SHIRT: ASOS

SHOES: Vintage

HANDBAG: CHANEL

HAT: Zara

PS.:Doufám, že se i mezi svátky máte všichni pohodově a stále si to užíváte. Silvestr je před námi a já věřím, že ten příchod nového roku patřičně oslavíte ….i za mě :-). A kde ho vůbec hodláte přivítat? Dáte přednost domácí pohodě jen v soukromí, či s malou společností přátel nebo spíš ve velkém stylu ? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS