Home Mommy I AM PROUD

I AM PROUD

3.12.2016 4 comments

Ahojky, včera ( 4 dny zpět :-)) jsem během procházky přemýšlela, na co jsem v životě opravdu hrdá….A musím neskromně říct, že je toho docela dost :-))))) Neeeeeee, teď ale vážně….

V první řadě jsem strašně hrdá na to, že jsem zvládla porodit našeho úžasného syna, ze kterého jsem den ode dne víc a víc “odvařená”. On je to, pro co mě baví denně vstávat, dýchat, žít, je to moje trvalá motivace , abych se snažila být lepší a zvládala uspokojivě vše potřebné. Abych pro něj byla tou nejlepší mámou a on na mě mohl být jednou pyšný.

Po víkendu /stráveném s mojí mamkou/ jsem si opět uvědomila, jak strašně důležitý je vztah matka – dítě. Vztah, který musí být postavený na bezmezné lásce a důvěře, ale i na totálnímu obětování….Je to jistota, které si v životě nesmírně vážím a tento vztah se snažím opečovávat. Vždycky pro mě moje máma bude znamenat všechno a já tu pro ni vždycky budu.

Opravdu jsem jako žena hrdá na to, že jsem mámou….Strašně mě to v životě posunulo a mnohé věci dnes vnímám úplně jinak, některé pocity jsou pro mne úplně nové. Cítím a prožívám to, co jsem nikdy dřív cítit nemohla…..Protože jsem nikdy necítila takovou lásku. Mateřskou Lásku….

Chtěla bych všem připomenout /a zdůraznit/, že ženy znamenají mnohem, mnohem víc, než jen případně pěkné pozadí a milý úsměv….Máme kromě toho v sobě i obrovskou sílu a často dokážeme nemožné…

PONCHO: Cycle Jeans

JEANS: Wrangler

SHOES: ALL SAINTS 

STROLLER: JOOLZ GEO RIDGE

Je úplně jedno, jestli jste mámy, ženy, dívky, máte takové či makové postavení, pocházíte od “tam nebo od jinam….”.

Dítě mě změnilo a změnilo celý můj život….Jsem na sebe pyšná, že jsem žena, která se sice stále ještě s novou rolí učí žít, která ale v sobě objevuje stále novou skrytou sílu…Podělte se se mnou o to, na co jste nejvíc hrdé vy,….co vás v životě pozitivně změnilo a obohatilo?

PS.: Dneska je den jako vymalovaný…Tak si ho užijte. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS