Home Mommy JOOLZ GEO

JOOLZ GEO

26.6.2016 12 comments

V minulém článku jsem se pokusila o jakousi malou recenzi kočárku STOKKE TRAILZ. A dnes přidám totéž – ale o JOOLZ GEO.

IMG_2081

Pokud si budete chtít připomenout první článek, kde najdete i nějaké porovnání, tak ZDE.

IMG_2105

Když jsme začali shánět kočárek a dělali si „průzkum trhu“ :-), o kočárku JOOLZ“ jsme nic nevěděli, nenarazili na něj, ani nás nikdo neupozornil. Vůbec jsme ho neznali. A když už jsem měla doma kočárek STOKKE TRAILZ, párkrát jsem zaslechla u známých, že ještě kromě Stokke existuje také super značka JOOLZ. To byla první informace a tak se mi teprve dostala do povědomí.

IMG_2104

Náhoda a „z pekla štěstí“ k tomu způsobily, že mě tato úžasná společnost oslovila k nenucené spolupráci. Ví, že mám kočárek STOKKE, což je vlastně konkurence, ale nebojí se toho, chtějí, abych odzkoušela i jejich kočárek a sama zjistila, v čem je JOOLZ tak báječný a výjimečný.

IMG_2099

Řekla jsem si, že to by mohlo být hodně zajímavé i pro moje čtenáře…Málokdo má možnost mít takové dva kočárky a porovnat je. A moji čtenáři si zaslouží vědět upřímnou zkušenost, pravdu, ne-li zrovna radu. Kočárek je přeci pro rodiče vždy velké téma. To víme všichni.

IMG_2088

Nový kočárek používám zhruba měsíc a své poznatky vám ráda sdělím….Jedním slovem – jsem nadšená.

Budeme-li se bavit o designu, tak upřímně říkám, že jsem mu musela přijít na chuť. Ne, že by se mi zásadně nelíbil, ale nebyla jsem z něj na první pohled zas tak úplně vedle. Teď ale musím přiznat, že jeho vzhledu začínám rozumět…,libí se mi den ode dne víc a víc.

Ještě musím připomenout, že mám JOOLZ GEO, jeho vůbec první limitovanou edici RIDGE, která přijde na trh v červenci. Pokud byste toužili mít něco výjimečného. Bude jich jen pár kusů, tak dlouho neváhejte.

IMG_2075

Tento kočárek má velkou výhodu – může být DUO. Pokud tedy plánujete / stejně jako já / brzo druhé miminko, pak nemusíte řešit kočárky dva a dumat, jak to budete všechno zvládat. Joolz může sloužit hned pro obě děti zároveň.

IMG_2077

Baví mě jeho specifická vlastnost – madlo nad korbičkou, na kterou můžete zavěsit hračku pro miminko. A hlavně pohodlně s ní manipulovat. Trochu jsem se bála nižší výšky, ale nevadí mi to. Má to i své výhod, na miminko vidíte i u kafe :-). Jeho úložný prostor je také dostačující, ale na STOKKE to v tomto směru nemá….Ale to asi žádný kočárek

Z čeho jsem ale strašně unešená a je to pro mě na tomto kočárku největší plus, to je absolutně jednoduchá manipulace. Ovládá se skoro jednou ruku. Skládá se na jeden krok a šup do auta. Uložení v kufru vám nezabere tolik místa. Pro tyto výhody je super na cestování.

Tento kočárek je pro mě kompromisem všeho a protože v životě platí, že bez kompromisu se nedá žít, tak si myslím, že pokud si někdo pořídí pouze a jako jediný tento kočárek – je to ideální. Značka JOOLZ je mi velmi sympatická i pro svou filozofii – BE HAPPY – BE POSITIVE. Mám moc ráda pozitivní lidi, snažím se jít pozitivní cestou života. Takže i JOOLZ GEO je u nás doma správně.

IMG_2107

Tak to byly moje malé recenze, názory, ve kterých jsem uplatnila vlastní zkušenost na tyto dva skvělé kočárky. Teď už je jenom na vás, který je vám bližší. Zvažte, co očekáváte, co potřebujete – krom přepravy svého miminka. Mě baví oba dva, i když každý pro něco jiného. Využité jsou oba.

Oba typy patří bezesporu mezi nejvíc top kočárky a pokud půjdete cestou jednoho z nich, rozhodně nešlápnete vedle. Jistě, jsou i cesty další, s těmi ale zkušenost nemám… Ještě jsem zvědavá na funkčnost sporťáku. Pak budu vědět zase víc, ale o tom až později. A čas také ještě ukáže výhody a nevýhody obou. JOOLZ GEO je top kočárek a moc si vážím možnosti vyzkoušet ho.

PHOTOS by Gabriela

TOP: Free People

JEANS: Replay

SHOES: Mango

HAT: Tonak

Který kočárek mi víc sluší :-)? Který je vám sympatičtější? Jste pro STOKKE či JOOLZ ?

 

PS.: Nechápu, jak to všechno stíhám :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS