Home Events Kusmi Tea and Me

Kusmi Tea and Me

21.12.2017 1 comment

Krásný den, jsem právě u babičky, popíjím si čaj a najednou mne napadlo, že jsem vám nedala vědět o mých vánočních tips od Kusmi Tea zde na blogu . A to mě moc mrzí. Hned jdu na to, ale nejdřív si k tomu půjdu uvařit svůj další šálek čaje.

Na čajích jsem se pozvolna stala doslova závislou..  a to konkrétně na Kusmi Tea.

Musím vám přestavit velkou novinku –  bílý čaj, matcha čaj a pak limitovanou edici černého čaje Tsarevna.

BÍLÝ ČAJ –  ALAIN DUCASSE

Le Thé Blanc Alain Ducasse

K oslavě 150. výročí založení spojila firma své síly s věhlasným francouzským michelinským šéfkuchařem a společně připravili unikátní, originální recept – první čajovou směs od Kusmi Tea připravenou z bílého čaje.

Bílý čaj symbolizuje čistotu, ze všech čajů prochází během své úpravy nejmenšími změnami. Jeho lístky a pupeny jsou sbírány ručně – pouze jednou v roce během jara, což činí čaj ještě více vzácným. Tato nová receptura, obohacená o znalosti Alaina Ducasse, přináší tóny malin a růží.  Výsledkem je pak úžasně lahodná a vybraná chuť.

Za sebe říkám, že je naprosto dokonalý a stal se proto mým současným favoritem

TSAREVNA

VÁNOČNÍ ČAJ V LIMITOVANÉ EDICI

V samém srdci carského Ruska cestovaly carevny do Zimního paláce v Petrohradě, aby zde ozdobily velký vánoční stromek. A právě tímto šťastným vánočním obdobím a slavnostními tradicemi se v Kusmi Tea inspirovali a na počest tohoto místa a času vytvořili vánoční čaj Tsarevna, který je zahalen do třpytivého zlatého obalu.

Tento vánoční čaj je se svými pikantními a kořenitými tóny skvělým sezónním doplňkem tradičních exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea. Tsarevna přináší příjemně citrusovou čajovou směs černého čaje s typicky slovansky výraznou chutí

MATCHA ČAJ

Výjimečný produkt, který se získává rozemletím čajového listu mezi dvěma mlýnskými kameny po předchozím rolování a sušení.

Matcha vděčí za svou neuvěřitelně zelenou barvu tomu, že je čajovníkový keř před sklizní pečlivě zastíněn.

Matcha je čistým potěšením, pyšní se neobvykle vysokým obsahem antioxidantů, aminokyselin a minerálů.

Už delší dobu je čaj Matcha velmi oblíbenou součástí mého pitného režimu.

Pokud vás některý z čajů zaujal a pokud by vám to udělalo radost, tak na www.kusmitea.cz máte do 31.12 20% SLEVU s kódem BK20

 

PS.: Dneska jsem měla svoje první žívě vysílání na IG a chtěla bych vám ještě jednou poděkovat za tolik milých slov. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS