Home BK style Moderátorka / Óčko / No Joke

Moderátorka / Óčko / No Joke

5.10.2015 11 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jak už jsem slíbila, budu vám pomalu odtajňovat některé moje nové projekty. A jsem tady hned s jedním z nich, který je opravdu BOOM :-) Pro mě tedy určitě!!! Uvidíme, jak pro vás….

Jednoho dne jsem v poště objevila email v této podobě: „ Dobrý den, ráda bych s Vámi hovořila o možné nabídce spolupráce s chystaným lifestylovým pořadem. Viděla jsem na Vašem YouTube videa s Niki – zajímám se o vás obě jako o potenciální tváře chystaného pořadu o módních trendech.“

Tak to jsem na to koukala doslova jako puk : Já a moderátorka ? MY moderátorky? Lifestylový pořad ??? No klídek, uvidíme, co z toho bude!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Druhý den mi zavolala dramaturgyně pořadu a vysvětlila mi, že by o nás měli zájem jako o moderátorky nového pořadu na Očku – o módě. Nevěřila jsem vlastním uším!!! Očko, vlastní pořad, moderovat, MY dvě??? Tak to zní fakt, ale fakt nereálně. Až po naší první schůzce s dramaturgyněmi pořadu jsem začala věřit, že to asi není sen, že je skutečnost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opravdu nikdy mě nenapadlo, že bych mohla někdy něco moderovat – z mnoha důvodů. Jsem strašný trémista. A když se zapne kamera, mám tmu. Myslím, že nedokážu být před kamerou přirozená, necítím se tak. Ale nejspíš na Niki i na mě něco být muselo, neboť nabídka se stala po kamerových zkouškách naší skutečnou prací.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ještě se vrátím ke kamerovým zkouškám. Tak nervózní jsem snad ještě nikdy nebyla. No, možná při státnících a u obhajoby bakalářské práce. Ale to ještě nebylo nic proti tomu, jak jsem se později cítila v první natáčecí den!!

Kdo to nikdy nezažil, nepochopí…Pocit, že celý štáb a vše kolem je závislé na vás a že se očekává ten nejlepší a bezchybný výkon, mě dost vyděsil. Takže jsem z prvního natáčecího dne neměla ani trochu dobrý pocit. Připadala jsem si strašně nepřirozená, zakoktávala jsem se a párkrát jsem měla úplné okno. To celé kolem bylo pro nás úplně nové, neznámé prostředí a já se nějak nedokázala hodit do pohody. Těžké… Ale vy přesto víte, že musíte. Nemůžete říct celému štábu – “končíme, já to nezvládnu”. Jsem typ, který má rád vše na 100% /tj. dokonalé/ a totéž chci i od sebe. Pokud cítím, že to tak úplně není, trápí mě to. Byly to chvíle, kdy jsem opravdu nevěděla, co s tím, jak tohle dopadne. No, zkušenost jak P…:-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tak uvidíme, jak se vám bude první díl líbit. A jestli se na sebe budu moct vůbec podívat :-D!! Snad druhé natáčení bude úplně (nebo aspoň trochu) jiné a budu mít z něho skvělý (či lepší) pocit. Snad už si budu před kamerou jistější v kramflecích :-). Moc bych to potřebovala. Tak mi držte palce.

Znovu jsem si uvědomila, že se v životě věci nedějí jen tak !!! Vše má nějaký smysl. Když mě napadlo začít točit videa s NiKi (ta by se chtěla vizážistice věnovat profesionálně a mě to baví ), netušila jsem, že by z toho za pár měsíců mohlo vzniknout něco víc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A upřímně – co si budeme říkat- naše i moje videa nemají zrovna 100% moderátorské výkony. Dostaly jsme tu šanci a chytily ji za pačesy. Věřte, není to vůbec lehká práce!!! Obdivuji všechny ty, co se umí postavit před kameru a něco kloudného tu vytvořit. Pokud to nemáte dáno od pána Boha, je to fakt dřina. Pro mě, trémistku, ještě větší, dokážu se dostat až do stavu naprostého zatmění.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Všichni vy, kdo v životě děláte něco, co vám třeba nepřijde právě TEĎ úplně doceněné, ale děláte to s láskou a máte svůj cíl, nevzdávejte se!!! Nikdy nevíte, kam se odpíchnete dál a co vás v budoucnu čeká.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tímto postem bych chtěla poděkovat Oksaně a Míše, že nám daly šanci a vzaly nás do světa, který byl pro nás dosud úplně neznámý. A také televizi Očko, že si pustili v pondělí od 5.10 v 21:45 na obrazovky tyto dvě holky s nulovými zkušenostmi se světem moderování. Děkuji moc. Strašně si této příležitosti vážíme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JACKET: LUKAS MACHACEK

JEANS: Zara

SHOES: Vans ( Snowbitch.cz )

SUNGLASSES: Ray -Ban ( 15 % sleva- kód: BKBlog )

BAGPACK: BK ESHOP

PS.: Vás, mojí milí čtenáři, tímto zvu na první díl pořadu DRESS UP, který poběží už dnes ve 21:45 od na Očku. Doufám, že se vám pořad bude líbit a na mě bude alespoň trochu pěkný pohled a že budete shovívaví :-). KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS