Home BK style New IN :-)

New IN :-)

2.3.2015 11 comments

DSC_1843

Ahojky, nemohla jsem se dočkat, až vám ukáži tento outfit, který je navíc se soutěží ve spolupráci s Parody Fashion.

IMG_4174

IMG_4175

Mě tenhle streetstyle baví!!! Miluji roztrhané džíny a právě tyto J Brand ( moje nejoblíbenější ) jsou naprosto perfektní. Nevytahují se, pořád mají stejnou barvu a to jsem je prala snad tisíckrát.

DSC_1780

Další můj poklad, který jsem vyhrabala na Vintage Market v LA – džiska, kterou musíte v šatníku mít. Můj kousek je opravdu hodně starý, ta tvrdá džínovina a vůně…. Levis, tady bude napořád. Zejména jejich Vintage kousky mě strašně učarovaly… Tak prošmejděte mamce a babičce skříň a třeba tam na vás něco vykoukne.

DSC_1754

Pak moje NEW IN :-)))))))))))) Ano, teď se přímo tetelím blahem a usmívám se. Pink lodičky, které jsou spíš šperkem, než klasickou lodičkou. Radši o nich takhle ani nebudu mluvit, ještě by se urazily. Jsou moc pohodlné, ale mají strašně uzoučký podpatek, takže : „ Baru, pozor na všechny chodníky, které mají samou díru! Vlastně nejlépe v nich ani nevycházej,, protože se znáš a vždy si podpatky zničíš!.” Ano, tohle je ta nevýhoda drahých bot. Koupíte a pak fakt přemýšlíte, kam je vzít…Ale i ten pohled na ně, nám vynahradí pocit, jako bychom je nosily každý den. Je to prostě botička pro zvláštní příležitost nebo když budu dopředu vědět, jakou cestou se ten den nebo večer budu ubírat :-). Což u mě, tak moc spontáního člověka, nebude asi nikdy.

DSC_1847

A finálně o tom hlavním – tričko, které může v mnoha lidech vyvolat různé pocity a mě zajímá, jak to máte vy.

DSC_1835

DSC_1787

Když jsem objevila tuhle značku ( jak říká firma, něco JAKO módní značku ) a poznala, že si tvoří svoje trička evokující ve vás práce světových návrhářů, ale přesto to nejsou kopie, přišlo mi to docela vtipné.

DSC_1817

Jsou to jejich motivy, vlastní myšlenky, vlastní návrhy, žádný made in Taiwan. Co motiv, to vlastní originál, žádná šablona. Říkají, že je to součást moderní Pop kultury s vlastními motivy. Parodují světové módní značky do super cool motivů. Svým humorem, drzým stylem a kontroverzí prostě nenechají nikoho chladným. TO ZAJISTÉ :-)

DSC_1825

DSC_1756

Jsem zastánce věcí originálních – PADĚLKY U MĚ NE !!! Má to několik příčin, o kterých vám budu psát v dalším postě.

Parody fashion říká : Naši práci někteří nenávidí, někteří milují, ale stoprocentně se o nás ví.

No a pro ty, co vám to připadá COOL a právě jste byli tímto nápadem osloveni, je tu soutěž na INSTAGRAMU o tohle tričko velikosti M. Tak šup šup na něj.

IMG_4177

IMG_4176

DSC_1859

Photos by Martina Matoušková

Jacket: Levis Vintage

Top: Parody Fashion

Jeans: J Brand / Alternative

Shoes: Dolce & Gabbana / Alternative

Sungalesses: Ray- Ban ( 15% sleva, když zadáte do poznámek BKblog )

PS.: Jak se vám líbí dnešní outfit? Co říkáte na lodičky? A jaký máte názor na PARODY FASHION? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS