Home Collaborations ZOOT – Vyhlášení

ZOOT – Vyhlášení

26.3.2015 2 comments

Ahojky, vždycky jsem natěšená, když můžu někomu sdělit, že vyhrál, případně mu věnovat dáreček….

Nedávno jsem na blogu vyhlásila třetí kolo soutěže Zoot Contest, ve které mělo pět bloggerek za úkol zkombinovat červené psaníčko se třemi vybranými kousky ze Zoot.cz a libovolným počtem věcí ze svého šatníku. Všechny odvedly naprosto skvělou práci. Bohužel, zvítězit může jenom jedna… Rozhodovali jste vy, čtenáři a svými hlasy jste dostali na první místo Domču z DBLOG by DO:GA. Domča si tedy může nechat všechno, co si v rámci módní výzvy vybrala. Moc a moc gratuluji!

5 done_Fotor_Collage

VÝHERNÍ OUTFIT a usměvavá Domča :-)

IMG_0019_Fotor_Collage

A jak už jsem slíbila, jeden z komentujících stejné psaníčko vyhraje taky. Pomocí random.org jsem vylosovala jeden komentář. Gratuluji slečně – paní s e-mailem koukalova.karolina@gmail.com!

Moc děkuji holkám za účast a jejich nápadité outfity, se kterými si určitě pěkně vyhrály. Děkuji za hojnou účast hlasujících, jejich skvělé komentáře a také obchodu Zoot.cz (tedy především Zuzance) za spolupráci! Díky, díky, díky!

PS.: Tyhle soutěže mě fakt baví….Jsou inspirací, radou, nápadem. Jo – a pokud jste nevyhráli psaníčko, tak se zkuste zapojit do soutěže o tenisky INKKAS. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS