Home Collaborations TRAVEL WITH MY CAR

TRAVEL WITH MY CAR

12.6.2016 2 comments

Jak se balím na cesty a moje / Kubíčka MUST HAVE věci…. :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naše cestování autem nyní probíhá v jiném režimu, než dřív :-).

Už to není hudba na plné pecky, ale jen jemně zesílená ( někdy ji skoro ani neslyším ). Už to nejsou tanečky v autě , ty vystřídalo neustálé pokukování do zpětného zrcátka, jestli je vzadu vše ok. Už to nejsou okna otevřená a vítr ve vlasech. A už vůbec to není moje vyblýskaná kára, prostě binec, kam se podívám :-))).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Původní designové autíčko dostalo nové prvky, kterými jsou hračky v pestrých barvách, vydávající různé zvuky a pazvuky :-). Jednoduše – z auta pro mě, které jsem si šperkovala, se stalo auto rodinné a doslova praská ve švech miminkovskými potřebami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teď spoustu věcí musím přehlížet…neřeším je.. Jediné, na čem si trvám, že mi v autě nikdy nesmí chybět pořádná zásoba žvýkaček. A troufám si říct, že to se nikdy nezmění….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nevím, jak jste na tom se žvýkáním vy, ale já jsem snad žvýkačkový úchyl :-). Všichni v mém okolí ví, že jsem schopná bez problémů po cestě Praha – Brno zlikvidovat i polovinu velkého maxi baličku Orbitek :-). Žvýkačky mě výborně uklidňují, samosebou osvěžují dech a někdy mi dodají i pocit oslazení si života :-.) Super umí zahnat vtíravé chutě „na něco“….( kvůi kojení žvýkání omezuji ). Takže – bez čeho se nikdy nemůžu nikam autem vydat? Dvě podstatné podmínky pro mou příjemnou a šťastnou cestu jsou žvýkačky a dobrá hudba, kterou musím sice tlumit, ale vždy je tam… Mám hodné dítě, které spí i 3 hodiny v kuse, ale pokoušet to nechci. Zažila jsem si kojení na krajnici dálnici a není to nic příjemného ….:-)

V podnělí odjíždíme na naší první společnou dovolenou, tak jsem zvědavá jak to zvládneme. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. Na fotkách vidíte pár věcí, které jsem zatím ” zabalila” ( přichystala ) :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zde máte linky na pár produktů, které musím mít sebou při mých cestách – GOJI, PLENKY, KOSMETIKA, KOČÁREK, CESTOVNÍ POSTÝLKA, MUCHLÁČEK, DUDLÍK, OBLEČENÍ , HRAČKY, DEKA

 

PS.: Zkuste hádat kam odjíždíme :-). Jak se vám cestuje s miminkem? Nějaké rady? Děkuji. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

PEACE

 

 

Elite Bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS