Home Collaborations How to get ready for a party

How to get ready for a party

16.7.2016 8 comments

Jak se připravuji na párty?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Téma, které u mě právě teď tak úplně aktuální není :-)) Vzhledem k tomu, že jsem byla dva dny v Karlových Varech a chytla tam částečně párty mood, podělím se s vámi o své pociy:-)). Já tam spíš vzpomínala na “staré“ časy. Ale docela jsem se i pobavila….Rozdíl “před a po..”je nepřehlédnutelný, doslova rapidní.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Do KV jezdím za mojí nejlepší kamarádkou Niki skoro každý rok. Vždycky jsem si s sebou vozila nespočet šatů, podpatků a podobných nezbytností, které k tomu patří. Těšila jsem se, jak se krásně obleču, potkám zas své přátele a všichni společně vyrazíme do stanu a budeme se bavit do ranních hodin. Vyspávat pak do těch poledních a potom se bezstarostně poflakovat po kolonádě….

Ale ty letošní Vary byly fakt o něčem jiném. Po kolonádě jsem chodila, ale už ne tak bezstarostně. Měla jsem s sebou to nejcennější, co mám – Kubíčka. Dokonalý make-up vystřídal přírodní look, sexy šatky a podpatky nahradily džíny / mikna a volné pohodlné šaty.

Na večeři jsem vyrazila v obyč tričku a roztrhaných džínách. Upravená jsem byla za 5 minut. Bylo to vtipný….S kamarádkami jsme vzpomínaly a probíraly, jak se všechno časem změnilo. Změnilo se to – ale jen k tomu nejlepšímu. I já si s miminkem uvědomila hodně věcí a mám teď jakýsi větší nadhled. Neřeším zbytečnosti, ale jen zásadní, důležitě věci.

Je sice fakt, že je příjemné být vystajlovaná do posledního detailu…Baví mě pozorovat krásné, upravené lidi….Ale tím nejdůležitějším detailem, nejcenějším doplňkem, je váš opravdový a zářivý úsměv. To je ten největší šperk a rozhodně z vás udělá ozdobu každé party.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ještě jedna věc pro maminky. Nebojte se s miminkem “žít”. Já Kubíčka beru s sebou úplně všude – na schůzky, akce, večeře, dovolené, cestujeme spolu… Dál žiji i svůj život. Je to sice jiné, ale jde to. Miminkem nic nekončí, o tom se přesvědčuji dnes a denně. Naopak, teprve s ním ten pravý život začíná. Takže moje party je teď – každý den s Kubíčkem :-).

Na fotkách uvidíte, jak probíhal proces úprav, když jsem šla na párty já. A také mnou použité produkty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEHTY

Mít upravené nehty je základ. Nenosím umělé nehty a velmi často a ráda střídám barvy. Teď jsem potkala úžasnou novinku….Laky Little Odine na přírodní bázi. Jsou rychleschnoucí, žádný chemický zápach, nevysouší nehty, odstraníte lehce sloupnutím. Fakt je to BOMBA.

IMG_4218

VLASY

Můj vlasový styling je většinou podobný. Buď nosím tyto volnější vlny, nebo rovné vlasy. Někdy ale dostanu chuť – nebo se mi jen prostě nechce vlasy dlouho upravovat, pak volím drdol. Hodně jste se mě holky ptaly, kterou používám kulmu pro tyto vlny. Objevila jsem ji v USA a je to Leyla Milani. Má spoustu dalších zajímavých produktů.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE UP

Běžně se moc nemaluji, ale pokud někam jdu, tak určitě bez make up ne. Tady vidíte moje MUST HAVE produkty. Nejraději mám červenou rtěnku a pouze řasenku. A nebo nude rty a černé linky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OUTFIT

Když se jedná o párty, kam se hodí jít v šatech, tak tuto variantu ráda volím. Šaty mám ráda. Většinou volím nějaké jednodušší a doplním o výrazné doplňky, jako jsou boty / kabelka / šperky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak tohle byl můj párty LOOK, který ale jen tak nevyužiji. Tak doufám, že se třeba bude hodit vám jako inspirace….Mějte bláznivé léto plné nezapomenutelných setkání a zábavy. To k sobě prostě patří…..

PS.: Můžete si zasoutěžit se Signalem o kompletní vybavení na vaší párty. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS