Home Sport/Health/Gastro NATUsweet

NATUsweet

25.6.2015 0 comment

Ahojky, sladký je život…a aby byl ještě sladší a bez výčitek, mám pro vás další zdravou vychytávku , jak na to. Stévie!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ano, párkrát jsem se už o této zdravé vychytávce zmínila. Je to přírodní sladidlo bez kalorií, vhodné jak pro diabetiky, tak pro udržení štíhle linie. Je asi tak 200 až 300 krát sladší než normální cukr. Stévii už v dnešní době sežeňte skoro všude, ale mně osvědčily produkty od firmy NatuSweet. Ta má širkou škálu výrobků v nejvyšší kvalitě a v krásných designových obalech..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nejvíce mě oslovily jejich jejich žvýkačky. Jsem žvýkačkový blázen a kdo mě zná, ví, že jsem schopná vyžvýkat klidně dva balíčky při cestě z Brna do Prahy :-). No a jak víme – klasické žvýkačky jsou plné umělých sladidel, které nejsou pro naše tělo dobré. Proto má pro mě tento produkt jasné plus a snažím se nahrazovat občas klasické žvýkačky těmi se Stévií.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Další předností NATUSWEET je velká škála produktů. Nabízí také různé varianty balení – Tekutá forma, lízátka, ve formě krystalu, tabletek či prášku.

Stévii a další jejich produkty můžete využít prakticky jakkoliv vás napadne.

Tady pár mých receptů, jak je používám já

SÁLATY + ZÁLIVKY 

Milujete okurkový a rajčatový salát? Asi je vám jasné, že se tam přidává hodně cukru.

Moje zdravá varianta:

RAJČATOVÝ SALÁT

rajčata, cibule ( raději používám červenou ), umo ocet a Liquid NatuSweet

OKURKOVÝ SALÁT

Okurky, umo ocet a Liquid NatuSweet ( POZOR s umo octem – je přírodně slaný, tak zbytečně nesolte )

OMÁČKY

Když dělám rajčatovou omáčku na těstoviny, lasagne nebo zapečené lilky, je chutnější, když je ta omáčka lehce nasládlá – přidávám také trochu Stévie LiquidSwwet

DRINKY

Piji vodu, ale když mám chuť na sladké, tak si obvykle udělám šťávu s čerstvým pomerančů a citronů, trochu máty a pár kapek stéviie….Ušetříte tím spousty kalorií.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prakticky – stévií lze nahradit vše, kde jinak používáte cukr. Je to vaše volba. Také záleží na vašich chuťových pohárcích. Někomu třeba nemusí chutnat její přichuť. Abych se přiznala, ze začátku mi připomínala umělé sladidlo, ale teď jsem si tak zvykla a rozdíl nevnímám..

PS.: Máte ze stévii nějakou zkušenost? Váš názor…? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS