Home BK People Nikol Švantnerová

Nikol Švantnerová

10.11.2015 4 comments

Dnešní host není člověk, kterého bych znala léta…Vlastně jsme obě dvě ve fázi vzájemného poznávání :-). Jak ale jistě víte, někdy prostě stačí jen jeden CLIK a jiskřička sympatií přeskočí. Máte si co říct, něco vás k sobě pojí ( životní styl, zážitky, příběhy, společní přátelé, práce ….). Díky mé nové aktivitě v pořadu DRESS UP na Očku jsem poznala tohoto dnešního hosta osobně a musím uznat, že jsem byla velmi mile překvapena. A tak mi to nedalo a rozhodla jsem se podělit se s vámi o své osobní pocity ze setkání s touto milou slečnou.

Nikol zaujme už jen svým naturalem, přirozenou krásou, charismatem, sebevědomím a zápalem pro vše, co právě dělá. A o takových lidech jsou BK PEOPLE a Nikol sem skvěle zapadá. Pojďme si ji představit, jak ji vidím já …:-)

Jakmile jsem se dozvěděla, že Nikol přijde jako první host do pořadu DRESS UP, byla jsem nadšená a těšila se na osobní seznámení. Pro mne právě ona představuje po dlouhé době MISS, která bude určitě hodně úspěšná a nezapadne mezi řadu dalších XXX…. Nějak to tuším a myslím, že tohle poznám. Má k tomu všechny předpoklady. Je mladá, ambiciózní, chytrá, ví, co chce, má skvělou postavu (co bych za takové nohy dala :-)) a navíc i šmrnc. Baví mě, když je někdo v nitru tzv.obyčejný a přirozený, ale s vášní pro to, co dělá a daří se mu vytvářet neobyčejně věci. A je jedno, v jakém oboru. To mi Nikol hodně připomíná…obyčejnou holku, která zná své hodnoty a má své sebevědomí, všechny klady dokáže “prodat”. Nestydí se za svoji roztomilou mezírku mezi zuby, ale naopak jí bere jako svojí přednost. Nesnaží se kopírovat někoho, ale zůstává svá a to mi je blízké. Už mnohokrát jsem se zmínila, že nikdo nejsme dokonalý a je důležité si ze svých nedokonalostí udělat výjimečnost. Netrápit se, nepodstupovat desítky operací, které by z nás udělaly dokonalé a tuctové kopie bez originality… Ale co je dokonalost? Něco, co vlastně neexistuje… Naštěstí…!!!!. Hlavně VY se musíte cítit krásně a pak to krásno z vás bude vyzařovat na všechny strany :-D.

Nikol má mnoho snů a vyhrát ČESKOU MISS byl určitě jeden z nich. Na těch dalších tvrdě pracuje a věnuje tomu mnoho času a úsilí, aby dokázala využít všech svých předností a schopností.

Velmi je mi i blízký její vztah k rodině a ke sportu. Je milovníci fotbalu a trochu mi připomíná krásnou holku s klučičím srdcem. ( Mám to podobně. Někdy mi připadá, že jsem více kluk, než holka…:-).)

INTERVIEW

1. Jak by ses představila čtenářům BK Blogu?

Mé jméno je Nikol Švantnerová, je mi 23 let, jsem narozena na Moravě, ale jsem na půl Slovenka a většinu svého života žiji v Českých Budějovicích. Po letošním získání titulu Česká Miss 2015 bydlím v Praze, věnuji se modelingu, kralování a chtěla bych se tomu nadále a co nejdéle věnovat. Miluju modeling, který dělám už přes 10 let, cestování, módu, sport.

2. BEAUTY – Jak pečuješ o svojí plet‘ ? Jakou používáš kosmetiku, parfém a jak relaxuješ?

Musím se přiznat, že o sebe nějak extra nepečuji, což vím, že je špatně. Kosmetiku nenavštěvuji, vystačím si sama doma s hydratačními krémy a občas nějakou maskou. Kosmetiku oblíbenou nemám, musí mi hlavně sednout, miluji třeba věci z LUSH. Parfémy ráda střídám, jelikož je pak sama na sobě přestávám cítít, teď momentálně ulítávám na Armani-Sí. A co se týče relaxu, na ten moc času nezbývá, pro mě je to vždy má půlhodinka ve vaně.

3. SPORT/HEALTH – Jak se udržuješ v kondici? Oblíbený sport, účinná dieta a nějaká zdravá vychytávka?

Jako malá jsem dělala atletiku, takže základy mám a hlavně mám skvělé geny, takže to o to mám jednodušší. Snažím se pravidelně běhat a aspoň 3x týdně navštěvovat posilovnu, když není čas, tak aspoň něco málo doma. Na diety moc nejsem, snažím se celkově jíst zdravě, ale když potřebuji rychle zhubnout kvůli práci nebo si dát detox, u mě zaručeně zabírají freshe a celkové tekutá strava.

4. GASTRO – Jaká je tvoje oblíbená kuchyně ? Vaříš ráda? Tvůj gastronomický zážitek na který nemůžeš zapomenout? Tvoje tipy na oblíbené restaurace?

Miluji jídlo, takže nemám oblíbenou jen jednu kuchyni. Vařím moc ráda, mám plno kuchařek, zkouším ráda nové věci. Rozhodně mi v paměti utkvělo Valentýnské menu v jedné luxusní pražské restauraci, kde jsem poprvé ochutnalo jedlou hlínu, ústřice a další speciality. Mé oblíbené restaurace v Praze jsou Ambiente, Sasazu a T.G.I.Fridays.

5. STYLE – Co si vybavíš pod slovem styl? Tvůj nejoblíbenější návrhář? Kde ráda nakupuješ, obchody u nás, ve světě, online obchody a jak by si popsala svůj styl? Na čem ulítáváš?

Něco, čím se člověk inspiruje, zabývá a co si sám vytvoří. Nejoblíbenějšího návrháře nemám, někdy miluji minimalismus, někdy naopak něco víc. Online obchody moc nemusím, potřebuji si to vyzkoušet a vidět se v tom, u nás preferuji Zaru a občas nějaké ty luxusnější kousky. Mám spíše sportovní styl, i když od té doby, co jsem vyhrála, jsem se musela naučit oblékat i trochu elegantněji. Mám ráda originální kousky a ulítávám na teniskách.

6. TRAVEL – Jaký máš vztah k cestování? Máš oblíbené místo, město a nějakou vysněnou destinaci? Kam nám doporučíš určitě vycestovat?

Kdybych mohla, cestuji někde pořád, mám ráda i cestování autem, člověk si zastaví, kde chce, změní směr, takové spontánní. Ráda se vracím zpět na jih a tam to mám opravdu ráda. Jednou bych chtěla zažít romantickou dovolenou na Bali a také procestovat Ameriku.

A doporučení ode mě? Rozhodně jednou navštívit Singapore, výhled na vrcholu Lomnického Štítu na Slovensku a rozhodně nezanedbat krásy Čech :-).

7. Prozradíš nám na sebe nějakou osobní věc?

Jsem strašně urážlivá, puntičkářka a tvrdohlavá. Závislá na sladkém a přecitlivělá, co se týče zvířat :-).

8. Jaký je tvůj životní sen? Co tě v životě nejvíce inspiruje?

Chci být šťastná, zdravá, mít krásnou rodinu, baráček a zlatého retrívra. Haha, takové to klišé, ale co se týče profesního hlediska, svůj jeden sen jsem si už splnila, ale jsem velký snílek, takže bych se ráda někdy v budoucnu věnovala moderování sportu.

Nejvíce mě právě inspirují mé sny, to co jsem si vysnila a chci si dokázat. Inspirují mě i lidi kolem mě, chci aby na mě byli pyšní. Hlavně mě inspiruje vidina toho abych byla šťastná a spokojená :-).

9. Co se ti vybaví pod mým oblíbeným mottem Y.O.L.O – You only live once ( žiješ jen jednou)?

Že by se jím měl řídit každý, nikdy nevíme, co přijde a je třeba vyzkoušet, ochutnat a zažít co nejvíce :-).

10. Co by si vzkázala čtenářům BK Blogu ?

Ať tě dále sledují, inspirují se, jsou šťastni, spokojeni a užívají si života! :-)

Nikol, ráda bych ti z celého srdce poděkovala za krásný a příjemný rozhovor. Je plný náboje a motivace. Přeji ti hodně úspěchů na tvé cestě. I když to nebývá vždy jednoduché, všechno špatné je k něčemu dobré, říká se… Každá chyba či špatná zkušenost nás posouvá dál. Ty hlavně zůstaň stále silnou a obyčejnou fajn holkou s velkými sny. Moc ti fandím a budu pozorně sledovat vše, co bude o tobě slyšet a kde budeš vidět. Držím všechny palce, to mi věř!!!

JACKET, TOP, PANTS : ZARA

SHOES, SCARF, HANDBAG: Louis Vuitton

PS.: Tak jak se vám líbil dnešní rozhovor s Českou MISS 2015? Určitě jste si tam každý něco našel…Jděte za svými sny a nikdy se jich nevzdávejte. A pokud mě budete chtít podpořit v jednom mém snu – hlasujte pro mě v BLOGERCE ROKU 2015 ( kategorie fashion) i ve finále – TADY . Děkuji. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INPSIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS