Home Collaborations COCONUT WATER & CONTEST

COCONUT WATER & CONTEST

12.1.2015 0 comment

Ahojky ! Už v minulých dvou příspěvcích jsem psala o zdravém životním stylu a vychytávkách, které MUST HAVE.Teď bych se chtěla vyloženě zaměřit na mnou velmi oblíbený produkt, který využívám skoro každý den a nedám na něj dopustit…

Je to kokosová voda, kterou jsem objevila před rokem v USA. U kokosové vody je jeden velký problém :-). Je jich sice na trhu poměrně dost, ale ne všechny jsou chuťově dobré a přijatelné ke konzumaci. Navíc dokonce některé ani kokosové vody nejsou. Proto POZOR na složení!!! Je velmi důležitě, aby obsah kokosové vody byl co nejvyšší! Je kokosová voda a “kokosová voda”…. Vždy si zkontrolujete složení. Samozřejmě je také důležité, aby vám chutnala.

 Já jsem objevila COCOJUICE, která je opravdu chuťově výborná. Pokud třeba nemáte úplně rádi chuť kokosu, tak COCOJUICE nabízí i různé příchutě – mně chutná čistě kokos a pak mangová.

 Proč kokosovou vodu pít?

 Je vytvořena přírodou pomocí palmových stromů, které absorbují dešťovou vodu. Obsahuje takové minerály a vitamíny, které mají vysokou nutriční hodnotu. Kokosová voda od COCOJUICE je výjimečná tím, že je z mladých zelených ořechů a ne ze starých vyzrálých. Právě mladé zelené kokosové ořechy mají o něco vyšší nutriční hodnoty a neobsahují skoro žádný tuk jako ořechy zralé. Hlavní plus je velká hydratace, takže pokud jste sportovně aktivní – velmi doporučuji.

A protože vím, že její cena je poněkud vyšší, mám pro vás super věc. Na E-SHOPU – COCOJUICE dostane 10% slevu na veškerý sortiment.

 JAK SLEVU ZÍSKÁTE?

Po vyplnění jména, emailu. atd….až se dostanete k počtu kusů a druhu kokosové vody, zadáte kód : BKBLOG a 10% sleva je vaše.Chcete COCOJUICE vyzkoušet?

Pak mám pro vás SOUTĚŽ  o kartón CocoJuice – 12 ks 330 ml pure organic coconut.

Co musíte udělat abyste vyhráli tento zázrak přírody???

 

SOUTĚŽ

1 – Musíte správně  odpovědět na soutěžní otázku .

2 – JDĚTE na facebook BKBlog a COCO JUICE  a klikněte na TO SE MI LÍBÍ :-). Pokud jste již neučinili….

3 – Sdílejte příspěvek o soutěži, kterou jsem přidala na zeď!!!

4 – Do emailu ( bkblog@bkblog.cz ) mi zašlete správnou odpověď s vašim jménem a adresou bydliště.

 

OTÁZKA – Kdo přinesl do Evropy jako první  kokosovou vodu?

A výhra je vaše :-) !

  VYHLÁŠENÍ

 Soutěž potrvá do 21. 1 .2015 a vyhlášení proběhne 22. 1. 2015.

 Pokud máte nějaké dotazy, jsem tu pro vás 24/7 :-)

PS.: Držím všem palce. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPrint 

RECENT POSTS