Home Events Events….

Events….

19.5.2017 2 comments

Akcičky, Akcičky, Akcičky

Teď toho bylo popravdě nějak moc. A to je docela náročné….jezdit ráno do Prahy a večer z Prahy do CB. :-) Ale víte co? Někdy to stojí za to a moc mě to baví.

V Praze jsem se zúčastnila představení nové kolekce Tory Burch, zase jsem po delší době viděla pár přátel, omrkla holky, jak jim to sluší, udělala rozhovor a nafotila pár fotek. Já se vždycky úplně necítím, když mě o focení někdo požádá. Ale vím, že to prostě k mé práci patří a asi bych se této části měla věnovat víc. Jenže mě to nikdy nijak extrémě nebavilo….Poslední dobou však vidím i určitá pozitiva, která si z těchto akcí odnáším. Zde se můžete mrknout na pár fotek, nechat se pošimrat novou kolekci a ocenit, jaké jsou holky fešandy.

Dále jsem /jako každý rok/ navštívila Bloges Market, tentokrát ve stylu BOHO, který tak strašně miluju. Je to styl, který mě snad nikdy neomrzí a bude mě bavit stále. Je totiž možné kombinovat ho i s dalšími styly a tím tomu dodat úplně jiné grády.

Photo by Anna 

Bloges Market byl na místě” Kavárna, co hledá jméno” a já z toho prostoru byla doslova unešená. Nikdy dřív jsem tam nebyla, láska na první pohled. Určitě se tam zajeďte podívat, dejte si dobrou snídani a exkluzivní kafe.

DRESS / HANDBAG: Attrattivo 

I tentokrát se market vydařil, sešlo se tam zase pár mých nej kamarádek a tak se i poklábosilo. Moc si považuji všech holek a kluků, kteří za námi dorazili, koupili si pár věcí, řekli nám ahoj a někteří nám i vyjádřili svůj obdiv. Moc, moc děkuji. Strašně mě to potěšilo a dobilo mi energii, které právě teď moc nemám.

A také jsem se zůčastnila představení nové kolekce SS 2017 MDMA Fashion a je to bombo. Brzy bude na eshopu a pokud jste nedočkaví, tak zavítejte do obchodu The Address, tam jí naleznete :-)

Takže závěr….. Je dobře se občas někde ukázat, má to své kouzlo. A vždycky je dobré hledat ve všem to pozitivní, neboť pak z toho i to pozitivní vytěžíte. KISS Vaše Baruš

 

PS.: Sledujte zítra Instastories, myslím, že to bude stát za to :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS