Home BK style Hey Mickey Mouse

Hey Mickey Mouse

24.8.2015 2 comments

Ahojky, jestlipak se najde mezi vámi někdo, kdo nežije ve svém rodném městě a tím pádem se nemůže s rodinou vídat tak často, jak by si jen přál?

Pokud ANO, pak jistě mým slovům porozumíte….

IMG_0149

Jsem, bohužel, právě ten případ….A jsou dny, kdy mě to velmi trápí. Nejspíš proto, že jsem na mamku a celou rodinu opravdu hodně fixovaná. Mám je strašně moc ráda. A nikdy nezapomenu na dobu, kdy jsem s nimi žila ani na čas, který s nimi trávím teď. Rodinná láska je skutečně něco úžasného a nepopsatelného…

IMG_0128

Občas mě i napadlo, jak bych asi zvládala situaci, kdybych se odstěhovala na “konec světa“. Po roce v Kanadě, kde jsem byla s manželem, vím, že bych to nesla hodně těžce. Určitě bych dělala vše pro to, abychom se viděli co nejvíce. I přesto, že umím být se sebou sama a nikdy se nenudím. Bez rodiny je to těžké, rodina chybí a její láska je pro mě to nejcennější, co mám. Potřebuji ji kolem sebe stejně, jako vzduch…

IMG_0107 IMG_0117

Pro ty, co neví – jsem silně rodinný typ. Těším se na dobu, až jednou budeme mít s manželem naší malou rodinu a všechno to, co mě naučila a dala mi moje mamka, babička, děda a táta, budu předávat dál. Určitě budeme šťastná rodina – stejně jako ta, kde jsem vyrůstala a kde to tak moc stále cítím.

IMG_0124 IMG_0082

Nemusím se ani stěhovat na konec světa, abych pochopila, jak vzdálenost – byť 200 km – znepříjemní mnohokrát život. Když vám mamka v neděli zavolá a řekne, že budou všichni celý den u babičky grilovat, zaplaví mě vlna lítosti, tak moc bych tam chtěla být! Už jsem ale velká holka a vím, že to vždy možné není :-(. ( V dnešní době, kdy jde technologie rapidně nahoru, tak prosím ty mistry, aby vymysleli TELEPORTACI. Budu jí využívat každý den :-) )

IMG_0070 IMG_0096 IMG_0136

Pávě jsem strávila na Moravě víkend. Podnikli jsme s rodinou několik výletů a závěr patřil oslavě narozenin mé sestřenice Verunky. Paráda!!!

Mně se tak nechce odjíždět!! Ale vím, že mě na druhém konci republiky čeká ten, s nímž tu svou rodinu mít chci a budu. Seberu sílu a pojedu – stojí mi to za to.

IMG_0085

Kdyby to nebylo aspoň 250 km tou nejhorší cestou, co si člověk umí představit!! Ale to je život a nikdo ho nemá úplně perfektní a jednoduchý…Nějaká ta chybička se najde všude.

IMG_0050 IMG_0052

Photos by Mickey Grab

Top / Sweatshirt: Vans  ( Snowbitch.cz )

Jeans: ZARA

Shoes: Gianvito Rossi

Sunglasses: Ray Ban ( Optique.cz / kód: BKBlog 15 % sale )

Handbag: Celine

PS.: Užívejte všech momentů po boku vaší rodiny a važte si jí. Ten čas s nimi strávený vám nikdy nikdo nevrátí. Pusu všem MAMINKÁM, BABIČKÁM, DĚDĚČKŮM A TÁTŮM. KISS VAŠE BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS