Home Collaborations SkinBook

SkinBook

15.2.2015 1 comment

Ahojky všichni ! A rovnou se přiznejte…že jsou mezi vámi jedinci, kteří mají touhu vytvářet něco svého? Vymyslet cosi osobitého, vlastního, co třeba ponese i vaše jméno? Určitě jsou a nebude jich málo. Jen potřebují potkat šanci…

I já se k takovým snílkům hrdě hlásím. Vždycky jsem toužila něco tvořit, být kreativní. Naštěstí se mi sen začíná pomalinku plnit a ty dílečky puzzle zapadají správně. Sice pomalu, ale dobrým směrem. Vybrala jsem si asi to největší balení puzzle, co lze…. A to přece nějakou dobu potrvá, než je složím dohromady a uvidím (jak pevně doufám) finální obrázek, že?

Poprvé v životě se mi podařilo být v určité činnost kreativní a přečíst si pod výsledkem svoje jméno. Spojila jsem se totiž s firmou Skinbook, která vyrábí samolepky na mobilní zařízení, tablety či počítače. A to dokonce na míru. Máte možnost si vybrat z obrovského množství designových návrhů – nebo použít vlastní návrh – a vytvořit svoje vlastní dílo. Jak jsem učinila i já:-). Vybrala jsem si k tomu své oblíbené citáty a fotografie, které mám ráda. Pokud vás některé moje samolepky pro SkinBook by BK Blog osloví ( což by mi udělalo největší radost) , můžete si je ihned objednat v jejich e-shopu, a nebo si vybrat třeba úplně jiné, které vám padnou do oka.

Nikdy jsem na polepy, kryty a podobná vylepšení nebyla. SkinBook se mi ale zalíbil hlavně pro možnost uplatnit vlastní hravost a tvořivost.

PS.: Chtěla bych moc poděkovat SkinBooku za důvěru a příjemnou spolupráci. Moc si toho vážím. Přeji vám, ať se samolepky lepí na všechna zařízení “ostošest” !! A ať má co největší část veřejnosti možnost seznámit se s vaší neotřelou prací. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPrint

RECENT POSTS