Home BK style Pink Necklace

Pink Necklace

16.10.2014 5 comments

Krásný večer :-). Doufám, že se u tohoto příspěvku příjemně odreagujete!!! Zapomenete na veškeré starosti, stresy, nezdary z dnešního dne anebo se jen tak necháte inspirovat do budoucna… Co si třeba vzít na sebe ???

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Také mám své černé dny, ale vždy se je snažím nečím rozveselit. Dnes můžete vidět, že i tato barva nemusí být nudná…Černá barva je klasika, kterou nikdy nikdo nic nepokazí. Když si nevím rady co na sebe a INSPIRACE  je někde mimo mojí hlavu, zahalím se do černé.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jsem velký fanoušek zvířecích vzorů. Vždy oživí outfit a dodají mu šmrnc. Proto každému doporučuji koupit alespoň jednu věc ze zvířecím vzorem. Je úplně jedno ,jestli to budou boty, kabelka či šál. Vždy tím rozbijete obyčejný outfit a vyzdvihnete ho o level výše. Zde se můžete podívat pro inspiraci, jak celebrity tyto zvířecí vzory nosí!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Velké nahrdelníky jsou další záchranou k vylepšení vašeho outfitu!!! Tento jsem koupila někde před léty ve vintage obchodu v Madison. Mám pro něj slabost a velmi ráda ho nosím. Máte také nějaké kousky, které nikdy nedáte z ruky?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Top: H&M

Vest: Silence + Noise

Jeans: J Brand

Shoes: Steve Madden ( similar )

Bag: CHANEL

Necklace: Vintage

Sunglasses: Ray-Ban

PS: Právě se nacházím v půlce mého detoxu pomocí fresh juice od Frutisima. Musím vám ale říci, že se už nemůžu dočkat na moje oblíbené sushi či pastu :-). Držte mi palce, at’ zvládnu ješte poslední den. Dobrou noc :-). KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS