Home Sport/Health/Gastro MOJE MANA

MOJE MANA

2.7.2015 9 comments

Ahojky. Po dlouhé době tip na zdravou dobrotu, která se stala v poslední době mojí oblíbenou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Víte, že jsem velmi aktivní člověk, který stále někde lítá a jsem pořád v jednom kole. Mám ráda kvalitní potraviny a na zdravých vychytávkách si ujíždím. Při mých cestách a často velmi nabitému programu nestíhám vařit nebo zajít si na kvalitní oběd . Někdy ani nemám tu možnost, protože jsem v autě nebo v jiném dopravním prostředku…Co s tím a jak jsem to vyřešila? Spoléhám na produkt MANA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Když jsem se rozhodla o MANĚ napsat, musela jsem ji nejdřív pořádně vyzkoušet. Jen tak můžu napsat svůj upřímný názor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MANA je prášek ( přirovnala bych jej k proteinovému prášku ), který vám nahradí jakékoliv jídlo během dne. Klidně i všechny a klidně pouze jen jeden chod. To už zaleží na každém z vás.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je časově nenáročná na přípravu – pár minut a je to. Stačí rozmíchat dávku MANY ve vodě – jednoduše a bez zbytečné spousty nádobí. Což vám / jak mi potvrdí každý, kdo tráví hodně času v kuchyni /, ušetří dost času.

Mana je ekologická – nezatěžuje životní prostředí zbytečným odpadem a složitou dopravou. Nevyužívá produkty z velkochovů zemědělských zvířat.

Veganská – zcela bez jakéhokoli živočišného výrobku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MANA snižuje spotřebu potravin, což mi vyhovuje.

Dnešní svět plýtvá potravinami v množství 1,8 miliardy tun ročně. Polovina komunálního odpadu jsou produkty z potravin. Takže se dá říct, že tímto přístupem MANA pomáhá chránit planetu. Nesnáším plýtvání jídlem a jsem doslova nepříčetná, když musím vyhodit prošlý jogurt nebo shnilé ovoce.

Netvrdím, že bych se mohla a nebo chtěla stravovat jenom MANOU. Mám ráda jídlo a požitek z něj, ale jako občasný pomocník při vaší životosprávě – ideální.

Musím jíst každé 3 hodiny, jinak mi začne být špatně. Mnohokrát jsem se dostala do situace, kdy jsem neměla po ruce nic, co bych si mohla dát. Pak jsem musela ze zoufalství zastavit na benzínce a snažila se vybrat něco tam k snědku. A určitě to znáte – žádná kvalita potravin tam není k nalezení. Takže v těchto situacích mě zachraňuje MANA. Dodá energii a já mám dobrý pocit, že jsem snědla něco kvalitního a ne nějaký blaf.

Manu si dám někdy i jako náhražku oběda. A když chci odlehčit tělu, pak ji piji celý den . Zatím se mi to ale povedlo jenom jednou :-).

Chuťově je také celkem dobrá ( pečené kuře s bramborovou kaší to není, ale chutná dobře ) – taková jemně vanilková chuť. Já si do ní občas přidám lesní plody –jahody – chia semínka – ořechy, abych tomu dala trochu grády :-). Určitě vyzkoušejte!!! A pak napište, jaký z toho máte pocit.

Závěrem: určitě skvělý produkt, který by měl patřit do našeho jídelníčku…

PS.: Napište mi váš názor, jestli s MANOU máte nějakou zkušenost, jak na vás působí a co si o tomto produktu myslíte.

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS